Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Je ležatá a nějaké další podrobnosti máš v SZ.
Ahoj Míšo,
čerpadlo u štípačky poháníš náhonem a nebo čerpadlem z traktoru ?
čerpadlo u štípačky poháníš náhonem a nebo čerpadlem z traktoru ?
Štípačka má vlastní olejovou nádrž, rozvaděč a převodovku, z pětistovky nakladače, s čerpadlem. Štípačku dám do šavlí, převodovku nasadím na náhon a můžu štípat. Několikrát rychleji a s větším tlakem, než kdybych to celé honil tím malým čerpadýlkem z hydrauliky traktoru. Pak to celé zase odpřáhnu a traktor je použitelný na cokoli jiného. Dříve, když jsem měl pětadvacítek víc, (bylo jich až pět) měl jsem olejovou nádrž a převodovku s čerpadlem, nastálo na traktoru a štípačku připojoval pouze přes rychlospojky, jenže se to tam všechno natolik pletlo, že mi ten traktor na nic jiného nebyl. Tak jsem to celé předělal.
Mýša....
Vidno že máš 25- ky rád...
Založ vlastné vlákno svojej 25- ke poteš nás..
Ďakujem
Ďakujem
Mihi
Ahoj Míšo ,
Jak dlouhý polena můžeš štípat ?
Jak dlouhý polena můžeš štípat ?
Štípu polena 80 cm a ty pak krátím na cirkulárce na polovinu. Tak se mi vejdou do kotle. Každý tady může namítnout, že je to blbý rozměr, ale já to dělal pro sebe, do svého kotle a je to prostě tak. Seřizování na různé délky bylo pro mě zbytečné.
[quote="mihi"]Mýša....
Ďakujem[/quote]
Založit vlastní vlákno bych sice mohl, ale každý tady chce obrázky a videa. Ty jsem schopen dostat z foťáku maximálně do počítače. Dál to ani s těmi návody, které tu jsou, prostě nedám.
Ďakujem[/quote]
Založit vlastní vlákno bych sice mohl, ale každý tady chce obrázky a videa. Ty jsem schopen dostat z foťáku maximálně do počítače. Dál to ani s těmi návody, které tu jsou, prostě nedám.
přesně taaak založ vlákno a uvidíš s ostatním si nelámaj hlavu ,to sa dořeší
Libor :-)
- koďousek
Jo přesně jak píšou založ si vlákno, s fotkama nebo videem ti každý rad pomůže.Zde na forum to dela problém většině uživatelů než na to přijdou, protože toto forum běží na starším softwaru který si s velkými fotkami neumí poradit. Případně jde nahrát fotky někam na rajče.net a pak sem dat jen odkaz.
Co ma kdo za trable se stipackou a Z25? Podle me je to zabudovane čerpadlo které je víc jak padesát let staré prostě už vybehane a na stipacku tím pádem nevhodné i když hydraulika funguje a zklopi třeba vlečku tak na štípání nemusi mit požadovaný tlak. Já to ani osobně nezkousel abych nebyl zklamán, rovnou sem si udělal stipacku na elektromotor a vim ze je tam čerpadlo které dává 160 atmosfér. Kdybych chtěl stipat někde v lese udělám to asi jako většina tady, samostatné čerpadlo pres převodovku poháněné náhonem traktoru.
Co ma kdo za trable se stipackou a Z25? Podle me je to zabudovane čerpadlo které je víc jak padesát let staré prostě už vybehane a na stipacku tím pádem nevhodné i když hydraulika funguje a zklopi třeba vlečku tak na štípání nemusi mit požadovaný tlak. Já to ani osobně nezkousel abych nebyl zklamán, rovnou sem si udělal stipacku na elektromotor a vim ze je tam čerpadlo které dává 160 atmosfér. Kdybych chtěl stipat někde v lese udělám to asi jako většina tady, samostatné čerpadlo pres převodovku poháněné náhonem traktoru.
Octa 2 4x4 BXE
Peugeot 406 Break 2,0 HDi RHZ 80kW, Facelift, rv2000, spotřeba dle PP 5,4
Suzuki RF900R 101kW, Jawa 592, Cz 455, CZ477, CZ150C, Jawa90, Jawa555, B205
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
Peugeot 406 Break 2,0 HDi RHZ 80kW, Facelift, rv2000, spotřeba dle PP 5,4
Suzuki RF900R 101kW, Jawa 592, Cz 455, CZ477, CZ150C, Jawa90, Jawa555, B205
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte chlapi neviem či možem sem, ale zhanam sedanku samotny plechovy lavor šasi z neho mam vypln mam tiež novu ked bude aj ze šasamy neva tieto su doohybane dozvarane je to na moje A vet viete aku tam mam sedačku ta sa my nepači je vysoka a jej potah sa stale trhá tak ak viete o niečom ponuknite Dakujem.
Ahoj Míšo ,
Jaký průměr pístu máš na štípačce ?
Jaký průměr pístu máš na štípačce ?
Z hlavy nevím. Mám čas ti to změřit až o víkendu
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
ta galery mě trochu zaráží
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... ec9aa7e680
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... ec9aa7e680
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
Co máš na mysli? Tenhle traktor se prodával na bazošu, posílal mě fotky, ale říkal že o něj projevilo zájem muzeum Zetora. A pak už mi ani neodepsal. Docela by mě zsjímala cena. A pokud se dobře pamatuji, tak tam měl několik nedostatků typu novodobá sklínka, gumové hadice místo železných, bateriový vypínač. Prostě na veteránu v muzeu by to být nemělo .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35