Poradíte jaký traktor na malou farmu?
Moderátor: Lukashil
Re: Poradíte jaký traktor na malou farmu?
Presne si to vystihol. Plus je šanca, že bude pôdy viac a tam my bude už 3011 málo. Ja som chcel pôvodne 25tku ale potom som si to rozmyslel. Ale tú si niekedy určite kúpim na hranie teraz sa budem asi uberať cestou Zetora 7011.
A ty máš koľko hektárov?
A ty máš koľko hektárov?
Ja obhospodarujem ani nie hektar mam to pre zabavu a volam to ekonomicky nezmysel.
No bohužial je to tak ako píšeš... Ale srdcu nerozkážeš
Ahojte, Som tu novy. Prosim vas mame Mensiu farmu ale podarilo sa nam ziskat do prenajmu pasienky cca 15ha. Pasieme konmi. Potreboval by som ale nedopasky mulcovat a vseobecne udrziavat tu pasu peknu. Po precitani vlakna mi z toho pri mojom financnom strope na traktor 4000€ a na mulcovac 2000€ vychadza 6911 napriklad : https://stroje.bazos.sk/inzerat/85661142/Zetor.php
a mulcovac novy asi nieco taketo : http://www.eshop-rychlo.sk/dcslovakia/M ... 53-d52.htm
Mate s tym mulcovacom skusenosti? alebo vseobecne mohla by byt tato zostava na to dostatocna?
Dakujem
a mulcovac novy asi nieco taketo : http://www.eshop-rychlo.sk/dcslovakia/M ... 53-d52.htm
Mate s tym mulcovacom skusenosti? alebo vseobecne mohla by byt tato zostava na to dostatocna?
Dakujem
69tka ten mulcovac na nedopascich v pohode zvladne. Zvladla by ho i na vysokou travu, akorat bys musel treba jet na redukce... Tyhle kladivkovy mulcovace jsou vyborny, vubec se toho neboj, I ty levnejsi, z Ciny, ktery sem dovazi spousta firem a prekupniku (treba Dabaki) fungujou bez problemu. Mame to osobne vyzkouseny. Jedinej problem, ktery jsme resili je jina roztec tribodoveho zavesu, coz je problem u celne neseneho naradi, vzadu je to jedno...
Myslím, že si dobre vybral
- Veteranista!
Hlavně jsi na koupi traktoru vem někoho kdo ho zná a vyzná se v tom, ať koupíš dobře.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Ten mulcovac hore v odkaze mame ale 195ku a zvlada mulcovat vsetko Ma ho tu na fore aj Feki.
Tak traktorik aj mulčovač uz su doma. Krasne mulcuje, mozem len odporucit. Mam ale jednu otazku. Zatial som skusal chodit na redukovanej 5 rychlosti a stihalo brat vsetko pekne.. Je to problem celu luku takto chodit? alebo je lepsie chodit na rychlej 2 rychlosti napriklad? ale to sa mi zdalo ze idem rychlo a uz skackal trosku mulcovac... Dalej som v navode cital ze paka na ovladanie hydrauliky a kardanu sa da dat hore s tym ze ide vyvod z prevodovky, cize zavisle otacky na prevodovom stupni. Mam mulcovat na tom? lebo doteraz som mal paku na spodku 2 poloha a chodil som tak dnes na nom. Na 6911 by malo byt aj plavanie hydrauliky ze? Ako za zapne? paka pri blatniku prva su ramena, stred je vyvod hydrauliky a pri sedacke bude plavanie? a zapne sa dopredu ci dozadu pakou?
Diky za rady vsetky
Diky za rady vsetky
Naposledy upravil(a) Murdokzc dne úte kvě 29, 2018 10:54 pm, celkem upraveno 1 x.