Továrna Zetor Brno
Moderátor: Lukashil
Re: Továrna Zetor Brno
Jojo : tá správna prdel nastáva až keď to ujde vstupnej kontrole na strane odberatela a dostane sa to na linku. Zažil som už aj šrotovanie nalakovaných kasní. Vtedy sme chodili kanalmi, lebo sa hladal obetný baranok.
Oco13, ešte je v Matadore vo zvarovni tá kasňa touarega, v ktorej chýbala jedna narážacia matička? Na výstrahu ostatným
už nie, teraz by ich tam bolo tolko že by sa nepomestili
Máte někdo informace, co bude Zetor po propuštění zaměstnanců a utlumení výroby nabízet prodávat za traktory?
Píšou, že v Brně zůstane cca 100 lidí. Co tento počet dokáže smontovat za traktory?
Já si myslím, že veškeré současné portfolio Zetorů (Major, Proxima, Forterra a Crystal) skončí bez náhrady.
Zetor už někde psal, že se vrací k číselnému označení modelů. Zatím jsme viděli řadu 6. Osobně si myslím, že pouze tato se bude montovat v Brně. Nic víc. Co řada 5, řada 4, řada 3? O těch nebyla nikde ani zmínka.
Tady na bazoši: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idma ... &jmeno=Jan
prodává přímo fabrika Zetor.
Když se podívám, že aktuálně nabízí traktory jiných značek: Foton, Basák, nedávno tam byl Deutz-Fahr, tak mě napadá, že nižší řady 5,4,3 budou jenom překapotované čínské, polské nebo turecké traktory. A Zetor je měl ve fabrice, aby si je vyzkoušel.
Máte někdo stejnou myšlenku?
Píšou, že v Brně zůstane cca 100 lidí. Co tento počet dokáže smontovat za traktory?
Já si myslím, že veškeré současné portfolio Zetorů (Major, Proxima, Forterra a Crystal) skončí bez náhrady.
Zetor už někde psal, že se vrací k číselnému označení modelů. Zatím jsme viděli řadu 6. Osobně si myslím, že pouze tato se bude montovat v Brně. Nic víc. Co řada 5, řada 4, řada 3? O těch nebyla nikde ani zmínka.
Tady na bazoši: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idma ... &jmeno=Jan
prodává přímo fabrika Zetor.
Když se podívám, že aktuálně nabízí traktory jiných značek: Foton, Basák, nedávno tam byl Deutz-Fahr, tak mě napadá, že nižší řady 5,4,3 budou jenom překapotované čínské, polské nebo turecké traktory. A Zetor je měl ve fabrice, aby si je vyzkoušel.
Máte někdo stejnou myšlenku?
Podívejte se na asijské prodejce Zetoru, potom Vám to bude jasné. Na Youtube hledejte Zetor Global. Mně to silně připomíná indickou Sonaliku ( v Evropě označení Solis)
Máte někdo informace, jak to aktuálně ve fabrice vypadá? Skutečně propustili těch 100 lidí a vyrábí se tam vůbec něco?