Prevodovka T 20 - servis
Moderátor: DYK
Re: Prevodovka T 20 - servis
Ty seš takovej hrdina, že vlastně ani nenapíšeš o kom píšeš. A ano, je třeba jakási elementární zručnost, protože při radách přes internet to jinak nejde. Musí stačit nasměrovat nebo "jak na to" fígle, jinak si s tím musí poradit sám. Pokud ne, je lepší to udělat sám.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
nepotrebujem byť hrdina .... myslím,že každému bolo jasné,o kom bola reč .... a táto tvoja posledná reakcia len potvrdzuje to,o čom som písal ... nehnevaj sa,ja som to nemyslel v zlom,ale len takú drobnú radu .... už som tu toho dosť prečítal,takmer všetky vlákna,a takmer v každom takým spôsobom reaguješ na niektorých ľudí .... niekto je menej chápavý a možno mu treba vysvetliť aj to,ako má dotiahnuť skrutku .... sú aj takí ... no ty hneď na takých útočíš,a urazene reaguješ a často používaš slovné spojenie,používaj tykev ... ja som si prečítal aj pravidlá a možno by si si ich mal prečítať aj ty,rovnako ako to radíš v niektorých vláknach ostatným .... lebo niekedy ľudí doslovne urážaš ... ja som si kvôli tomu tvoje výroky kopíroval do textového editoru,a keď som si ich spolu prečítal,fakt neviem čo si mám myslieť .... možno len,ak takto reaguješ aj na ľudí okolo seba,tak akože ďakujem, a budem rád,ak by som ťa ani nestretol ... ja toto čo som písal,fakt nemyslím v zlom,možno sa tak vyjadrujem,ale fakt nie .... nepochybne máš o motoroch a tejto malej mechanizácii obrovské vedomosti,a skúsenosti,klobúk dole a veľký rešpekt,ale trošku menej emócii do tých príspevkov by neuškodilo ....
PS : prepáč,ale napísal som to tak,ako to cítim ....
PS : prepáč,ale napísal som to tak,ako to cítim ....
Pestovať si vlastné jedlo,je ako tlačiť si vlastné peniaze.
No tak prvně si myslím, že nejsme na foru, kde by bylo cílem učit někoho dotahovat skrutky a ktorým smerom. Pokud ano, pak jakékoli vysvětlení "jak na to" je úplně zbytečný, protože dotyčný to ani neodšroubuje. Elementární dovednosti nechť se řeší na FB a podobných "sociálkách" tady nechť se soustředí trošku odbornosti v určitém "pokročilém" stádiu. Nemám problém slovo tykev nahradit slovem hlava a udivuje mě, jaké pičoviny ti z toho všeho utkví v hlavě. Pokud nemáš nic podstatného k převodovkám T20 odeber se prosím s tímto svým polemickým filozofováním do vhodného jiného tématu. Jen nečekej, že tam polezu za tebou a pokud mi něco chceš, napiš to sem, ne do SZ. Vůbec nechápu jakési narážky na ukradené přípravky nářadí a pod. Na koho jsou a proč. Já si svoje normálně koupil. Čtení pravidel je záslužná věc a ten, kdo je četl by na tomto místě nezačal tuto debatu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod