Agzat Agáta
Moderátor: DYK
Re: Agzat Agáta
https://www.vari.cz/index.php?cmd=download&fId=977
Už si ten šroub M12 měl venku ? A je tam vůbec dvanactka? Není tam M10 Na tom obrázku z manuálu to pěkné sedí a není potřeba to hned vařit k sobě . Podívej se na rozhřešení je tam každý šroubek .
Už si ten šroub M12 měl venku ? A je tam vůbec dvanactka? Není tam M10 Na tom obrázku z manuálu to pěkné sedí a není potřeba to hned vařit k sobě . Podívej se na rozhřešení je tam každý šroubek .
Podívej na seznam součástí .
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Díky - kouknu na to. Ale mám pocit že záměr autora inženýra byl, aby se to kývalo ....
Každopádně rozkres se určitě hodí ...
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
...co jsem se díval na videa , tak se to určitě kývat nemá ! Jinak by Ti nedržela stejná hloubka předních a zadních radliček . To si nastavíš tím seřizovacím vehementem .
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
díky - no ... na této fotce ja to tak jak bych očekával že to bude, když bude výrobce chtít, aby se to nevyklalo, protože tak kulatina se opře o spodní pásovinu. Na tom co mám já je mezi tou kulatinkou a spodní pásovinou několik mm mezera. I když pak asi nerozumím proč je lepší navařit tam kulatinu jako omezovač pro to aby se to na tom jednom uchycení přesně uprostřed nekolíbalo než navrtat dvě díry a přichytit na dvou bodech = taky se to vyklat nebudemodráček píše: ↑úte lis 26, 2024 6:48 pm https://www.namir.cz/kypric-radlickovy- ... nDrMlSSfn9
Tady by měla být lepší fotka .
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesně to se i děje .....
Pro mě je akorát důležité , když už s tím ztrácím čas , abys konečně povolil ten šroub a zjistil , proč je to volné . To jestli některá rýha bude hluboká 25 cm a jiná 30 cm je úplně jedno . To velikost brambor moc neovlivní Muže tam být jak už jsem psal menší průměr šroubu , vymačkaná díra a podobně . Inženýr třeba netrval na tom ,aby plocháč , který se upíná do nastavovacího tělesa byl taky z dobré ocele . Tak jak je vymlácená tam nahoře , tak muže být vymlacená dole . Tam by pomohlo třeba šroub přivařit k plocháči . Nebo dat dva šrouby jak si se dobře všimnul .
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo prosím, jaké otáčky má přední vývodový hřídel na Agzatu ? Nedaří se mě to dohledat ...