problem s cerpadlem

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
123

Re: problem s cerpadlem

#31 Nový příspěvek od 123 »

Vstřikovač takhle stříkat musí ( pokud jsi to po montáži i odvzdušnil, nemáš ubraný "plyn", máš správně nastavenou dávku na hřebínku atd.).
Lidi dyť takhle s vyndaným vstřikovačem se přeci kontroluje čerpadlo. Točíš klikou a z trysky odstřikuješ palivo do odměrného válce, plynule otáčej motorem ( nech to trochu napřed odstříkat vedle, pak pod trysku přistrč odměrný válec) a na 100ot. motoru musí z trysky nastříkat 2,53cm³. Dej bacha ať ti to nepráší vedle a hlavně PLNÝ PLYN A BEZ KOREKTORU !!!, je to myslím popsaný i v návodu.
A na vstřikovači možná povol, na těch 130-135atm.

kazos
Kontaktovat uživatele:

#32 Nový příspěvek od kazos »

no divej puvodni cerpadlo prestalo jet tak jsem koupil od clena tohoto fora jako ze nove mezi tim jsem rozdelal teka a pretesnoval a ted jsem se opet dostal k motoru nastavil ho na pocatek vstriku nastavil jsem max davku ale bez vstriku jen podle toho co my vytekalo s trubky dal jsem tam vstrik tocil klikou jako sileny a nic a vzhledem k tomu ze pri serizovani max davky jsem odpustil tak asi pul litru nafty tak zavzdusnene to neni kdyz misto vstriku namontuji manometr tak tocenoim kliky tam dostanu cca 220 baru ale jak prestanu tocit tak to hned klesne ten tlak daval jsem doli i nove tesneni a stejne to pada tak kde je chyba ??

123

#33 Nový příspěvek od 123 »

kazos píše: a vzhledem k tomu ze pri serizovani max davky jsem odpustil tak asi pul litru nafty tak zavzdusnene to neni.... ??
To ale není záruka, že to je odvzdušněný
A jak píšeš že :
namontuji manometr tak tocenoim kliky tam dostanu cca 220 baru ale jak prestanu tocit tak to hned klesne ten tlak
To je myslím při téhle konstrukci čerpadla normální. Přiznávám, že když jsem si tk před pětadvaceti roky koupil a dloubal se v tom, tak mě tohleto taky překvapilo, ale nemyslím, že by to byla závada.
Jestli se mnou budeš mít trpělivost, tak to zkusíme přez zprávy, jo? Třeba se povede ...

kazos
Kontaktovat uživatele:

#34 Nový příspěvek od kazos »

No trpelivost zatim mam jsem pro skusit cokoliv

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - TK, MT“