tomas28.1 4 x 4
Re: tomas28.1 4 x 4
ten je dobrej ale origo převodovky sou na prd dej si na ní pozor jináč dobré komponenty
-
No motor jako takovej je sice dobrej ale čerpadlo Lucas stojí za h...., Dá se tomu odpomoci instalací Bosche..Do traktoru ale zbytečná komplikace...
tak to máš pravdu mě to přestalo chcípat neřád jeden
- šaman
to budes mit asi v haji ten elektroventil ne?Angel píše:tak to máš pravdu mě to přestalo chcípat neřád jeden
- šaman
tady je ten motor v "akci"tomas28.1 píše:Hmm, tak motor nakonec bude Škoda Felicia 1,9D
No jasní a to se k tomu přidali i svíčky tak to aspoň vemu při jednomšaman píše:to budes mit asi v haji ten elektroventil ne?Angel píše:tak to máš pravdu mě to přestalo chcípat neřád jeden
- tomas28.1
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi zapojil ten ovládací ventil čerpadla?Angel píše:No jasní a to se k tomu přidali i svíčky tak to aspoň vemu při jednomšaman píše:to budes mit asi v haji ten elektroventil ne?Angel píše:tak to máš pravdu mě to přestalo chcípat neřád jeden
" Co můžeš to urvi, co nemůžeš to zkurvi."
- šaman
jestli to bylo na me,tak mrkni na me vlakno viz. podpis
mas tam dane fotky...
mas tam dane fotky...
otázka byla sice na mě ale ty tu máš krásné fotky zapojení a tak sme to zvládli společnýma silamašaman píše:jestli to bylo na me,tak mrkni na me vlakno viz. podpis
mas tam dane fotky...