Mobadži 4x2
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
Mobadži 4x2
motor: Š1203
první převodovka: Š1203
druhá převodovka: Avie
přední náprava: Spartak
zadní náprava: V3S
brzdy:zadní,mechanické
hydraulika
první převodovka: Š1203
druhá převodovka: Avie
přední náprava: Spartak
zadní náprava: V3S
brzdy:zadní,mechanické
hydraulika
Re: Mobadži 4x2
Tož vitaj,,,,
a chcelo by to nejake fotky
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi díky za přivítání...zatím se učím,jak na to....
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
DanculSK píše:Tož vitaj,,,,
Chtělo ale jak tu koukám,tak se není čím pochválit....
nejake detaily,Pavlajs píše:DanculSK píše:Tož vitaj,,,,
Chtělo ale jak tu koukám,tak se není čím pochválit....
fotky prepojenia, prednej nápravy,hydrauliky...............................
vždy sa niečo najde čím sa pochvaliť ako to "mam" vyriešene.....
+rozmery atď....
a inak super "BABOSED"
NAPRíKLAD ZACNI S NIM Z FOTKAMI, DETAILY.....
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
jak už jsem psal,základ byl spartak....udělal jsem to jednoduše.....rám jsem uřezal za převodovkou a za ní jsem dodělal rám ze 100 U.Nechal jsem tam celá předek...nápravu-listovou,uchycení motoru i převodovky.Původně jsem tam dal ještě jednu převodovku z oktávky ale jak jsem zlikvidoval 3 převodovku,tak jsem pochopil,že je to slabé..tak jsem tam dal převodovku z avie a mám klid.Mezi převodovky jsem použil kříže.To samé mezi poslední převodovku a zadní nápravu.Fotky dodám později,je to celé pod krytama...
Čerpadlo na hydrauliku je vpředu a je hnané z kliky...mám tam vevařenou dvojřemenici...
zadní ramena jsou z plocháče 50x15 dlouhé 600mm (osově)jsou ale dost tenké,budu je muset zesílit..
filtr tu nemám,jeden mi poradil,že pokud dám nasávací trubku nějakých 50mm výše,než je dno nádrže,tak se bude bordel usazovat na dně a nebude nasaváno do okruhu...moc jsem tomu nevěřil ale fakčí to.
Čekám vaše názory na hydrauliku bez filtru...
Čerpadlo na hydrauliku je vpředu a je hnané z kliky...mám tam vevařenou dvojřemenici...
zadní ramena jsou z plocháče 50x15 dlouhé 600mm (osově)jsou ale dost tenké,budu je muset zesílit..
filtr tu nemám,jeden mi poradil,že pokud dám nasávací trubku nějakých 50mm výše,než je dno nádrže,tak se bude bordel usazovat na dně a nebude nasaváno do okruhu...moc jsem tomu nevěřil ale fakčí to.
Čekám vaše názory na hydrauliku bez filtru...
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
Jinak plovoucí hydrauliku jsem vyřešil po svém...napadlo mě to a fakčí to
Snad je to znát z těch fotek....mezi pístnici a horní ramena jsem vložil plocháče.(nejsou nikde přivařené)
Horní ramena jsou vevařené na kulatině průměr 30 a na nich v místě pístnice jsou vevařeny 2 plocháče spojené v zadní straně plocháčem a ten působí na plocháče pístnice....
Pokud potřebuji dát hydrauliku ,,natvrdo" spojím to šroubem.
Snad je to znát z těch fotek....mezi pístnici a horní ramena jsem vložil plocháče.(nejsou nikde přivařené)
Horní ramena jsou vevařené na kulatině průměr 30 a na nich v místě pístnice jsou vevařeny 2 plocháče spojené v zadní straně plocháčem a ten působí na plocháče pístnice....
Pokud potřebuji dát hydrauliku ,,natvrdo" spojím to šroubem.
Z tech fotek to vypada, jako by ste to delali s mym tatikem dohromady, jen ja mam doma dvojmistnak :-)
p.s.: ten muj trhac asfaltu je puvodem r.1984, a s tema prevodovkama je to tak - je ja ji menil hned poprve za pr. z nakladace T174
p.s.: ten muj trhac asfaltu je puvodem r.1984, a s tema prevodovkama je to tak - je ja ji menil hned poprve za pr. z nakladace T174
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
cenda.t píše:Z tech fotek to vypada, jako by ste to delali s mym tatikem dohromady, jen ja mam doma dvojmistnak :-)
Tak to ten můj je o 10 roků mladší z roku 1994,dobře se mi to pamatuje,narodila se mi dcera
Jinak,jak tak na nějkoukám,chce to už generálku...začíná měnit barvu z modrošedé na hnědou......
Jj, taky na té barvě pomalu začínám pracovat.... rez je sviň a koroze ještě větší... A bude s toho Ferrari...
Parádní traktůrek jednoduchej dobrej pracant
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky mi vyhovuje a splňuje moje potřeby jen ty gumy mi pijou krev....origoš vzorek z vejdy není nic moc....a ještě by bodl zadní vývod...
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak za tu dobu by si preci zaslouzil na zadek novy pneu ne?