Irmserek
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Irmserek
a budeš mít o dva centimetry větší obvod ale to je nic
- modrazem
Irmserek
,no takže ty 6.50 jsou lepší,a jdou dát bez toho anichž bych potřeboval jine disky i vetší pneu než ty 6,50??Skoda130Rs píše:a budeš mít o dva centimetry větší obvod ale to je nic
neořu,nevláčim,ale na dřevo si zajedu..
- modrazem
Re: vetší kola na irmscherka??
dival jsem se i na vyrobce Mitas,ma tam jen 6.00 ty by mně šli i na disk páč mam rozmer disku 4.00 E.ja bych ale radši širší pneu na tyto disky myslí nekdo nebo ví jestli by tam paslo neco jinyho nebo mam vzít za vděk ty 6.00 šípaky?chtějí za ně 1000kc kus.tak nevím poradí někdo????modrazem píše:,no takže ty 6.50 jsou lepší,a jdou dát bez toho anichž bych potřeboval jine disky i vetší pneu než ty 6,50??Skoda130Rs píše:a budeš mít o dva centimetry větší obvod ale to je nic
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Irmserek
ta farba je ..ale mam na teba otázku čo je to za farbu tá bledo modrá ktorou je natretý rám vlečky?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Irmserek
Ten šípák je tam pořád, a řetěz jen občas, nebo se dává na sjeté gumy aby měli v terénu (v lese) záběr :-).modrazem píše:a to též čučím,vídím kolikrát na traktorku šípáky a ješte to mají ovazané řetězy,pak nechapu jaky ten šípak ma vlastně v onom případe smysl,,hi
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- modrazem
Irmserek
tak to je domací mix barva,mnel jsem nejke zbytky tak jsem to slil a tohle z toho vyslosaano píše:ta farba je ..ale mam na teba otázku čo je to za farbu tá bledo modrá ktorou je natretý rám vlečky?
- bastardtraktor
Irmserek
Tak to jsi to měl udělat nějak tak, že bys slil nejen modrý, ale všchny možný i nemožný barvy dohromady a vyšla by ti taková nejaká nějaká khaki - přinejhorším Cafebraundozelenamodrazem píše:tak jsem se rozhodl pro změnu barvy,neořu nevláčím ale pro dřevo si zajedu.
a pan hajnej by si myslel, že právě ořeš nekde napoli i kdyby šel v lěse okolo tvýho traktorku.
ooooooooooooo
- modrazem
Re: Irmserek
chlapi dam to místo klasickych bantamek,muže mi někdo říct kolik to ve skutečnosti měří pruměr rafku,dik
- Přílohy
-
- pneu 3,5-8.jpg (7.26 KiB) Zobrazeno 2230 x
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
No možná když k tomu dáš nějakej popis, rozměr, odkaz, nebo alespoň větší fotku, kde se bude dát vyčíst co to je.. Rozměr ráfku je vždycky danej, a je vždycky stejnej. Pokud to je třeba 8" guma (usuzuju z toho, že píšeš "místo bantamu"), tak ráfek má prostě vždycky 8" a hotovo. Co se liší je průměr gumy a šířka běhounu. Průměr gumy se může lišit jen v určitém rozpětí (je to procento ze šířky, maximum je myslím 80%, ale třeba se dělá i 100%, nevím, minimum bejvá kolem 45%, ale na auta se dělaj i supernízké gumy třeba jen 20%), a šířka se zase nemůže extra měnit na stejném ráfku - musel bys dát širší ráfek (ráfek má dva rozměry - průměr a šířku - oba se udávají v palcích. Jeden palec je zaokrouhleně 2,55 cm ). Šířka běhounu by měla cca odpovídat šířce disku (samozřejmě +/-, je tam celkem velká tolerance, ale prostě nejde dát na 4,5" širokej ráfek třeba 10" širokou gumu ). Šířka běhounu se u aut většinou udává v mm, u strojů a offroadů jak kdy - častěji ale v palcích. Z těch mm by jsi si to tedy musel nejprve přepočítat. Pozor taky na povolené zatížení gumy! Třeba právě tyhle bantamy (i když šípové) snesou poměrně málo. Rychlostní index nemá u traktoru moc smysl řešit... Zajímavej údaj je i počet pláten (treads) kterej udává sílu a odolnost kostry pneumatiky - více je lépe. Na pole nebo cestu stačí méně, do lesa nebo do terénu (ne bláta, ale kamení atd) to chce alespoň 8-10 pláten
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
- modrazem
ten rozměr je napsany pod fotkou3,5-8 a ma to 4 platna,myslím že by to mnělo na klasicky bantamovy disk pasovat,co myslíš,jinak se do da přepočítat v palcích těch 8krat2,54 a vysledek by mněl byt průměe rafku,je to tak?či se pletu?