traktorek od silentmam
-
traktorek od silentmam
tak že sem dám taky svuj traktorek sice je poøád ve stavbì ale snad to neva
rok výroby- to asi nikdo nezjisí
motor- zatim 1203 ale bude trabant
pøevodovka- (1)-1203 (2) 1202 nebo tak nìco
náprava-pøední asi zetor zadní nìjaká škodovka
hidraulika - zatim nemá doufám že bude
šíøka-125cm
délka-270cm
rok výroby- to asi nikdo nezjisí
motor- zatim 1203 ale bude trabant
pøevodovka- (1)-1203 (2) 1202 nebo tak nìco
náprava-pøední asi zetor zadní nìjaká škodovka
hidraulika - zatim nemá doufám že bude
šíøka-125cm
délka-270cm
tak dem
-
- Jirik
Re: traktorek od silentmam
Trabanta nééé To mu nedìlej, to co tam máš je mnohokrát lepší.
I cesta muže být cíl....
-
jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
tak dem
- bastardtraktor
To je ale hloupost dávat pryè ten motor z 1203ky.silentmam píše:jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
Pokud máš strach ze spotøeby, tak tam dej mìnší karbec z Octavie a demontuj akceleraèní pumpièku - pak to žere míò jak ten trabant a nemusíš ten hotor vytáèet. Dobøe poštìlovaný není skoro slyšet, jen ševelí, dá se na rozdíl od trabanta pøedìlat na plyn a vùbec
Promiò , ale jsi VÚL !!!
ooooooooooooo
Bastarde souhlasím s tebou nevím co se nezdá na motoru z 1202 já sem jak s motorem tak ze spotøebou spokojen víkon dobrej a udržba skoro žádná a šlape jak hodinkybastardtraktor píše:To je ale hloupost dávat pryè ten motor z 1203ky.silentmam píše:jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
Pokud máš strach ze spotøeby, tak tam dej mìnší karbec z Octavie a demontuj akceleraèní pumpièku - pak to žere míò jak ten trabant a nemusíš ten hotor vytáèet. Dobøe poštìlovaný není skoro slyšet, jen ševelí, dá se na rozdíl od trabanta pøedìlat na plyn a vùbec
Promiò , ale jsi VÚL !!!
- bastardtraktor
A až zjistí , jakej ten trabant dìlá randál, jak se na volnobìh zasíraj svíèky, jak to hulí, že se poøádnì chladí jen na velký toèky, kolik to žeresmetana píše:Bastarde souhlasím s tebou nevím co se nezdá na motoru z 1202 já sem jak s motorem tak ze spotøebou spokojen víkon dobrej a udržba skoro žádná a šlape jak hodinkybastardtraktor píše:To je ale hloupost dávat pryè ten motor z 1203ky.silentmam píše:jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
Promiò , ale jsi VÚL !!!
A HLAVNÌ
až zjistí kolik se za díly k Trabimu platí v Nìmecku, a brzo to tak budei u nás, tak tam ten smradlavej motor odveze prodat a vrátí se rád k Octavii
ooooooooooooo
bastardtraktor píše:A až zjistí , jakej ten trabant dìlá randál, jak se na volnobìh zasíraj svíèky, jak to hulí, že se poøádnì chladí jen na velký toèky, kolik to žeresmetana píše:Bastarde souhlasím s tebou nevím co se nezdá na motoru z 1202 já sem jak s motorem tak ze spotøebou spokojen víkon dobrej a udržba skoro žádná a šlape jak hodinkybastardtraktor píše:To je ale hloupost dávat pryè ten motor z 1203ky.silentmam píše:jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
Promiò , ale jsi VÚL !!!
A HLAVNÌ
až zjistí kolik se za díly k Trabimu platí v Nìmecku, a brzo to tak budei u nás, tak tam ten smradlavej motor odveze prodat a vrátí se rád k Octavii
- kysmen
- Kontaktovat uživatele:
blbost. na traktoru, pokud jezdí, musí mýt naftový motor. oktavka je out. pokud je to traktor 15 let starý tak prosim -døiv nic jiného nebylo. ale dneska to tam dávat je nesmyslsmetana píše:bastardtraktor píše:A až zjistí , jakej ten trabant dìlá randál, jak se na volnobìh zasíraj svíèky, jak to hulí, že se poøádnì chladí jen na velký toèky, kolik to žeresmetana píše:Bastarde souhlasím s tebou nevím co se nezdá na motoru z 1202 já sem jak s motorem tak ze spotøebou spokojen víkon dobrej a udržba skoro žádná a šlape jak hodinkybastardtraktor píše:To je ale hloupost dávat pryè ten motor z 1203ky.silentmam píše:jo jinak to nejde u nás ho tu jeden má a ten traktor je asi tak jednou tak vìtší a je to jednoduchej motor žádnej chladiè nic dneska sem zaèal odstrojovat a zejtra to vyndám a dáme trabi
Promiò , ale jsi VÚL !!!
A HLAVNÌ
naopak si myslím že je lepší ten trabi, protože je malý, dobøe startuje, nepotøebuje chladiè, je podstatnì kratší, a spotøeba i výkon jsou skoro stejné jak u ochtávky. nakonec je i jedno, jestli 1x4svíèky za rok nebo 2x2 svíèky za rok. Jo a komplet GO jako sada pístu plu brus je za 1500
ale asi se vám to líbit nebude
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/
http://kysmen.wordpress.com/
Jak píše kysmen. Ten motor je už legenda a za 10let na nìj nic nebude k sehnání. Do nového stroje by to chtelo neco novsiho. Treba co mam toho Fiata 0,9L 50Hp maly lehky zivy a temer nezere. A kdyby na nej nekdo chtel dily tak krom karburatoru a par drobnosti je shodny s motrem se seichento nebo jak se to jmenuje.vašek píše:Jsem taky zastánce 1203ky na traktor domácí výroby
je to nejlepší motor
Pošli víc fotek(jedna je dost málo)
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
-
pánove dneska je duniè odstrojenej a motor tak jak je se uloží a nìkdy dá poøádnì do kupy takže se vyhazovat nebude a nijak si na nìj nestìžuju je to dobrej motor a nìkdy se tam zase dá za další funkèní motor na trabanta 500 to de to mì možná svíèky vydou dráž než ten motor na pøedchudci sem ho mìl a v poho výkon je sice na pulce co 1203 hold to 50 nepojede ale utáhne to co pøedtim 1203 toho se nebojte jednoduchost nadevše
tak dem