Kríženec

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
sferos

Re: Kríženec

#706 Nový příspěvek od sferos »

V stredu idem pozrieť vnučku do tatier, tak pre istotu ...

Obrázek Obrázek

A aby sme sa nemuseli s babičkou stále starať o sliepky, tak som im spravil vyhrievanú napájačku, zatiaľ cez diaľkovo ovládaný kábel, (dočasne riešenie) pokiaľ nepríde s Činy termostat do zásuvky. Potom sa to bude spínať automaticky pri poklese teploty na 0.

Obrázek Obrázek Obrázek

Kábel je samoregulačný . Dostať kúpiť aj hotový na allegre (11 €), ale je bez ochranného kábla. Tento mi spravil syn (2 m/40 W). A poriadne urobené spojky, aby sa tam nedostala voda.

sferos

#707 Nový příspěvek od sferos »

Posledné jesenné upratovanie

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Píla špinavá, ako by som zrezal vlečku dreva, všetko na mieste, traktor zaparkovaný, akumulátor vybratý.

murár

#708 Nový příspěvek od murár »

Ja som si stále myslel že máš brzdový posilňovač na vlečke ako malá Avia 30-31 a teraz pozerám že máš tam vzduchokapalinovi prevadzač či ako sa to volá z Avie 31 turbo a tých novších Daewoo.
Ja som mal zo začiatku vzduchový valec ako má V3Ska a ten mi tlačil na kvapalinovi brzdový valec. Už my to pár rokov nefunguje a nejak sa nemôžem k tomu dostať aby som urobil GO bŕzd na vlečke.

sferos

#709 Nový příspěvek od sferos »

Ahoj, na klanicovej vlečke mam prerobený posilňovač z Avie, čo je na pedále a funguje perfektne. Tu som dával tento, tiež z novšej Avie (mali to aj Iveka)

murár

#710 Nový příspěvek od murár »

Ja mám na tú GO pripravený tiež tu klasiku vzduchokapalinovi posilňovač z tých staršich Avia 30 -31.

sferos

#711 Nový příspěvek od sferos »

Kvôli účinnosti bŕzd som napasoval na vzduchokvapalinovy posilovač brzdový válec co bol na tom vzduchokvapalinovom prevodníku čo mám na tejto malej vlečke a na tento prevodník na malej vlečke som napasoval hlavný válec z š-1203 (dvojokruhovy, ale je to zapojené cez rozvodku spolu,) blokujú oby dve stopercentne. Na tomto odkaze http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
vydiet hlavný válec.
Ten druhy neviem nájsť, ale. mam tam medzikus, aby som ho môhol prichytiť (kovový krúžok s dierami na uchytenie a z druhej strany dva štefty na druhý válec)
Nastavená tlačna tyčka, aby to správne fungovalo.

Tu je vydiet iba hadicu,
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
ktorá ide k prevodníku upraveného s posilovača

murár

#712 Nový příspěvek od murár »

Mám to tvoje vlákno ohľadom tých bŕzd prejdeme a podľa toho som si to prispôsobil. :friends:

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“