PRCEK
Re: PRCEK
Byly u toho tři rezavé kosy a ten hlavní domeček s klikou navíc. Vlastně jsem to ani nesháněl ale by škoda to tam nechat. Narval jsem to do služebního berlinga a valil dom. Jinak seču lištou 180 nesenou za 25 A, mám ji předělanou na prsty a kosy z lexionu a nevím co je upadlá žabka.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Tak jsem tu lištu dnes vystrčil z dílny. Chtěl jsem to upravit do ramen, trochu odlehčit, zkrátit aby to bylo blíž k traktoru a upravit na zvedání hydraulikou. Zároveň zachovat pojistku s vyklápěním dozadu, rameno ke kopírování terénu, vyřešit snadnost zapřahání a co nejvíc použít původní konstrukci a díly abych nemusel nic dalšího shánět a kupovat. Prostě je to taková miss kompromis jako obvykle...
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Pekná práca Toto tvoje vlákno a tvoj stroj ma vracajú o 30rokov dozadu, keď aj ja som mal ešte Prcka a zároveň ma nakopáva - choď niečo robiť. Kludne môžeš dávať fotky aj častejšie, potešíš ma
Nějak jsem dlouho nefotil, lišta seče dobře, jen ta metrová tráva v první seči šla ztuha. Náhon na motorovou závislost, na přední převodovce za 3, vzadu za 2, otava jde i za 3, při opravdu moc hmoty nebo do prudkého kopce za 1. Jen jsem musel sundat dolní kryt řemenice.
Svoz otavy. Zebra už není v ťip ťop stavu.
Malá úprava řazení pod volantem. Aby páky nalevo i napravo byly dopředu dopředu a dozadu dozadu.
Svoz otavy. Zebra už není v ťip ťop stavu.
Malá úprava řazení pod volantem. Aby páky nalevo i napravo byly dopředu dopředu a dozadu dozadu.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Většinou jen vyplavenou cestu, mám dělaný valec z bojleru, plný štěrku ale je užší než trakturek a zůstávají otisky od kol. Tohle je širší a s vodou by to mohlo být lepší, už je na rámu navařená pevná oj na tahání.
4011, 25 A, Zebra, Prcek