Bytelná převodovka na domádo

inzeráty ze sousedních webů, se kterýmí se zde chcete podělit

Moderátoři: Mikro, Milhauss

Zpráva
Autor
ota

Bytelná převodovka na domádo

#1 Nový příspěvek od ota »

Kdyby někdo chtěl stavět, nebo sháněl bytelnou převodovku, jednu tady nabízím. Hodně dobrá vychytávka je ten boční vývod. Chtěl jsem stavět domádo a tak nějak jsem to přehodnotil. Jinak tu mám nápravu z Gaze a naftovej motor ještě v autě Peugeot 309. Postupně to budu nabízet.
Tady je ta převodovka.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1930521 ... ku-gaz.php

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

Re: Bytelná převodovka na domádo

#2 Nový příspěvek od Ondras83 »

Z čeho to je?
Takže to má vývod na čerpadlo, to tam ne a ten druhý vývod je na vyvodak/hřídel? Není to na předek?

ota

Re: Bytelná převodovka na domádo

#3 Nový příspěvek od ota »

Je to z náklaďáku Gaz. Tuším třeba Gaz 51, nebo 52. Přesně si to nepamatuju.
Čerpadlo se točí stále. A ten vývod není jistě na pohon předku. Pohání ho vstupní hřídel. Tedy má otáčky jako vstupní hřídel asi nezávisle na řazených kvaltech. A lze měnit levé, pravé otáčky toho výstupu. A samozřejmě neutrál. Teď mě napadlo, že jsem nekouknul, jestli se při neutrálu točí čerpadlo.
Bude to pro pohon nějakého třeba navijáku, nebo podobného přídavného zařízení. Ten vývod je na společné olejové náplni s převodovkou.
Jinak ty ozubený kola jsou bytelný. Myslím, že to auto byla 5 tuna. Je to vyndaný z traktůrku. Proto je ta šaltpáka taková klikatice. A bylo zo poháněný řetězem přez řetězové kolo. Jinak to kolo je upravený na to drážkování to je k tomu.

Odpovědět

Zpět na „Inzerce z www“