Starší noční košilka - ( O všem co k životu jistě patří )
Re: Starší noční košilka - ( O všem co k životu jistě patří )
Kecy v kleci, vážená. Doktořice je skoro o 20 let mladší, jsme spolu 9 rok a lepší vztah jsem nepoznal.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
že nové koště dobře mete je nezpochybnitelná pravda.
Někdy se potkají dva lidé kteří si perfektně sednou.
Sednou si, protože maj za sebou už nějakej ten krizovej vývoj z minulých vztahů.
Někdy se potkají dva lidé kteří si perfektně sednou.
Sednou si, protože maj za sebou už nějakej ten krizovej vývoj z minulých vztahů.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Každá krize ukáže jaký je vztah (ne nevěra) a jak si ti dva rozumí Bohužel je pravda jakmile skončí rozum v kalhotách či kalhotkách je vše v háji tam nepomůže ani svěcená voda .
mam za sebou dva vztahy ten jeden 3,5 roku přez vojnu rozešli sme se 1rok po vojně Já měl jiný názor ona taky a skončilo to svatebním oznámení ve schránce
No za rok sem se tak nějak se vším srovnal a od tý doby sem s tou svou Občas to zaskřípalo nazorově ale vše se vždy srovnalo buď já nebo Polovice pochopil že ten druhý má pravdu a tak nějak ty roky utekli se všema starostma Holt takový je život 
mam za sebou dva vztahy ten jeden 3,5 roku přez vojnu rozešli sme se 1rok po vojně Já měl jiný názor ona taky a skončilo to svatebním oznámení ve schránce

Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
- pani-kenybzova
bourač: tak tak, nikdo není dokonalý, ale su vděčná že mám svého muže už skoro 17 let, každý jsme si cosi zažili 

A to jsem se dva roky po vojně rozešel s děvčetem měsíc před svatbou- a to jsme se znali od maturity....
s manželkou jsme se brali po půlroční známosti ( poznali jsme se na svazácké rekreaci, viděli jsme se vše všehovšudy jestli 10 dní.... já krušnohorec, manželka zlíňačka)
kolikrát hřmělo, ale sluníčko vždycky zase vyšlo

To oshurty : blahopřeji

Smekám pane!
S mojú to bude na jaře 36 let, co jsme spolu a je to jen horší a horší (neumím si představit, až bude taky v důchodě)... 

"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Já to vydržel v minulém životě bez dvou měsíců 20 let, ale pak už to vážně dál nešlo.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

.....Britteeeeee , ved to nemáš ani tolko rokov

Jardo, presně tolik i moje bývalka to vydržela se mnou ! 

Mně se líbí Britův výraz " v minulém životě". Mám také pocit, že můj minulý život končí. Bohužel vše nové si dovedu představit, až se podruhé narodím. Moje EX má spolupracovnici, která vykládá karty, a ta jí o mně řekla, že jsem "nekarmický". Tedy, že prý žiji teprve první život. To mně umožňuje těšit se na ten druhý. Ovšem určitě všichni známe film "Laurel a Hardy v cizinecké legii", kde po výbuchu granátu oba hrdinové zemřou a Oli se znova objeví jako kůň. Toho se bojím.
..jeden náš kolega říkával: ,,Ku.da proti vodě utáhne tři lodě" to je to když je rozum v kalhotách nebo kalhotkách.
Na koni sem jel jednou v životě a naposledy. Celý 3 hodiny mě tahali po lesích. Ten kůň ihned poznal že ho neumím řídit tak si dělal co chtěl. Ostaní ve skupině jezdců byli všichni zkušení jezdci. Po návratu jsem nemohl z toho koně slézt.
Prej pohled na svět je nejkrásnější ze sedla koně - tak to bys neměl Tome špatný, měl bys výhled jen o necelý metr nižší.
Prej pohled na svět je nejkrásnější ze sedla koně - tak to bys neměl Tome špatný, měl bys výhled jen o necelý metr nižší.

Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
teda Vláďo, moc blahopřeji, a závidím vám to, my jsme spolu teprve rok od svatby, a celkem 6 let. a umí to během roku zaskřípat pěkně, ale trvá to vždy jen pár hodinek....
Stydím se za tuto zem