CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Jo nenapsal jsem vyváželi hnůj z plata na pole na hromadu. Tedy myslím, protože když rozmetají ( což teď asi nehrozí ráno -11°C a na poli asi 25 cm sněhu ) tak jezdí rovnou s rozmetladlem. Takovím tím velkým. Ty tu mají tuším 3 kousky. Jinak vozí s níma i na pole na hromadu, ale myslím že je mají umytý a uklizený a nechtějí to kramařit. Pooráno už je. Povídal taky že jezdí s navigací. Prostě zejedeš na pole povídal, uděláš si rovinu prvním rázu a zapneš navigaci a potom už jen koukáš kde co letí. To mi pověz, ono si to jezdí samo ani netočíš kolečkem. Můžeš si číst noviny v klidu.
-
Jo čumí kde co letí a utopí pásák i se svinidlem
Navigace je dobrá věc ale stejně musíš čumět. Frája takhle v noci namotal pásovýho Case na stožár vysokýho napětí, protože čuměl kam neměl.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
To ani nemusí být navigace. U nás tehdá agronom namotal na sloup favorita. Koukal po úrodě jak mu to hezky roste a bác ho. Přesně na prostředek, i motor to utrhlo. A na skle pavouk..
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Když si uděláš pěknou rovnou brázdu, tak si můžeš taky číst noviny. A bez navigace.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
predelavame rafky z yfi na fekaly a ted budu delat rafky 14 na 30 ale na 28 hvezdy ty stary provedeni a jeste privezou na opravu z hona hnanej zadek 20 rafky co sou na roztec hnanej predek krystal jezdi to nekde v soli tak doufam ze vyctu nejaky miry
Tak dneska jsem měl chvilku volna a prázdnou garáž, tak jsem opravil elektriku na vozík, kterou mi pes u po 9. ukousl, tentokrát krásně o oje a schoval jsem ji do takové ocelové hadice. Chtělo by to ještě nějakej kryt na zásuvku, vymyslím. No a když už byl v garáži, tak jsem tam přidělal hever a kolečko, ale samotný kolečko by chtělo větší, dal jsem jaký jsem měl doma.
image upload no compression
image upload no compression
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
jak ti tak casto ten tvuj milacek ji ten kabl,proc ho neudelas na sundavani - kabel se dvema zasuvkama nebo taky se tomu rika propojovak- a mas po starostech
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
taky mě to napadlo, udělat to jak je to na vlečkách u traktorů, ale tu ocelovou hadici mi táta donesl z práce, zástrčku jsem tak jak tak musel koupit a metr kabelu sedmižíla stál 47kč. Věřím tomu že kdybych to udělal na oddělávání, tak stejně tu zásuvku ožere a já zapomenu kam jsem uklidil ten kábl až budu vozejk potřebovat
pěkné...oto když vidím ten pong a vzadu tu hromádku tak to mám uplně stejně udělal jsem nový pong dorazil ho ke zdi a ve výklenku okna tam nehnutě leží věci x let
Hochu tam u zdi je rozebranej kompresor Orlík. Kdysi ho dovlekl soused, že neví co tomu je. Tak jsem to rozebral a je to tam tak. Mám k tomu komplet parádní jímku a kompresor rozebranej. Jinak nic. Potřeba k tomu tu ,,bižuterii" jak říká soused. Pak jsem koupil jinej za 4000 Kč jen zapnul do zdi a maká. Tak jsem to zatím neřešil. Ale myslím, že by stačilo to poskládat znovu dosebe a bylo by to funkční. Škoda, že není vidět pod ponk! Tam je to mazec.
No a jinak právě mi v balíčku přišel fungláč Weldon 16 od pána velmi solidní prodejce. Už jsem ho měl v mašině a sedí jak prdel na hrnec. A jinak Kenybz, jedu zase ty hrozný blbí strašný kurevský nerez závity. Dneska jsem to nastavil a vůbec je nemám rád. Ani trošku mě nebavěj a to vypadá aspoň tak 7 až 10 dní práce s níma. Minule jich bylo víc, ale teď mě nějak nechytly.
No a jinak právě mi v balíčku přišel fungláč Weldon 16 od pána velmi solidní prodejce. Už jsem ho měl v mašině a sedí jak prdel na hrnec. A jinak Kenybz, jedu zase ty hrozný blbí strašný kurevský nerez závity. Dneska jsem to nastavil a vůbec je nemám rád. Ani trošku mě nebavěj a to vypadá aspoň tak 7 až 10 dní práce s níma. Minule jich bylo víc, ale teď mě nějak nechytly.
hehe no to je aspoň uloženka ale v kanceláři mám taky někilika vrstvený stůl a tak jsem sa na to dneska díval a některá věc tam leží cca 10 let a nikdo s ní nehne a nesmí ! haha no jsme kramáři a máme radost při pohledu na to a to co kde leží a musí to tam být...
ta nerezka musí jít svině když tak se nato zítra poptám kámoše napiš mě do sz co je to za ludru označení matroše
ta nerezka musí jít svině když tak se nato zítra poptám kámoše napiš mě do sz co je to za ludru označení matroše
mám německýho ovčáka ve věku rok a čtvrt a sežere úplně všechno a nemá nikdy dost, já si namažu rohlík s máslem a vysočinou, on má vývar s masem a granule, zbytky no a pak sežere nějakou tu botu a kábl od vozejku....
Tady tahle Doga nežere moc. Dostane mističku granulí. Nijak velkou ona stejně víc nesežere. Jen kolik chce. Ráno spolu máme snídani. Já housku, čuba housku. Ona má s paštikou a na to ji dávám nějaký ty tabletky kvůli kloubům. Jinak je fluše. To když jsme měli psa, ten je bral z ruky jen tak. Ale čuba je vychcaná a kolikrát to žvejká v hubě a z koutku ji najednou vypadne tabletka ven čistá ocucaná jak bombo. Jinak přez den nic nedlabe. Ale jak přijde ke mě do dílny, tak mi roztahá všechny dřeva od kamen. Kouše je na třísky. A když někde zapomenu papírovou krabici tak je po krabici. Přišlápne ji packou a už to rve. Na kousky a zase fluše. No ale jsem tu psal, je to třetí dítě kluci jsou už velký a tak je to můj mazanec. Jsme spolu celí dni. Tak ona má vždycky radost když ke mě přijde do dílny, nebo já přijdu přez den dom teď v zimě je doma, ale když je teplo tak venku. Už jsem tuhle říkal manželce že je se mnou víc čuba než manželka.
Jo Kenybz, kouknu na to zejtra, ono to není nijak houževnatý, ale mě to nějak neba. Píšou tam Manesman Itali jen co jsem tak postřehnul. Má to 20 venek a 12 mm vnitřek. A vytáhnul jsem taky ten můj Iscar hodobóžovej upichovák na to a zatím si vede velmi dobře. Napichuju to jen a vyjíždím v zápichu ven nakonci. Pak doříznu na pásovce.
Jo Kenybz, kouknu na to zejtra, ono to není nijak houževnatý, ale mě to nějak neba. Píšou tam Manesman Itali jen co jsem tak postřehnul. Má to 20 venek a 12 mm vnitřek. A vytáhnul jsem taky ten můj Iscar hodobóžovej upichovák na to a zatím si vede velmi dobře. Napichuju to jen a vyjíždím v zápichu ven nakonci. Pak doříznu na pásovce.