Nějakej ten vtip :)

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
imaginaro

Re: Nějakej ten vtip :)

#7201 Nový příspěvek od imaginaro »

HURÁ DO DŮCHODU
Jedu z práce. Je mi 75 let. Musím vlakem,protože jsem o řidičák přišla jako zdravotně nezpůsobilá. Poté, co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s naslouchátkem a silnými dioptriemi, vystupuji.
Vystupuji velice opatrně. Mám totiž jen jedno oko.
To pravé mně vypíchl 70-tiletý oční chirurg při odstraňování šedého zákalu, když se mu třásly ruce, protože měl Parkinsonovu nemoc. Z lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku.
Procházím nádražní halou, kterou hlídá hrbatý policista, který se pomočil.
Opět to nestihl.
Vycházím ven a jdu na trolejbus.
Řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, protože trpí ztrátou paměti.
Vystupuji a mám hlad.
V restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu, jakmile se podaří dostat kuchaře z komatu.
Objednávám si pivo, ale číšník kvůli třesu rukou půlku vylije,než dojde k mému stolu.
Chci zaplatit,ale číšník nerozezná stovku od tisícovky a nemůžeme přijít na to, kolik má vlastně vrátit peněz. Jdu domů.
Děti ve věku 48 a50 let se mě ptají, jestli bych jim nepomohl najít nějakou práci.
Ne, děti moje,na to jste ještě příliš mladí. Ještě pracujeme MY.
Večer jdu do Národního divadla na Labutí jezero. Beru si raději Pampers, abych to vydržela.
Představení je hned v prvním dějství zrušeno, protože 68-letá baletka, představitelka hlavní role, padá a láme si krček kyčelního kloubu.
Vracím se domů. Odložím obě zubní protézy. Pustím si televizi a sleduji, jak vláda hlasuje , aby zvýšila věkovou hranici odchodu do důchodu…. :(
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

jean

#7202 Nový příspěvek od jean »

Toto koluje internetom minimalne 15 rokov. A nebolo to vtipne ani vtedy.

Lukashil

#7203 Nový příspěvek od Lukashil »

Ale velmi realisticke, jen jeste doba nenastala....
Stydím se za tuto zem

Odpovědět

Zpět na „Putyka“