Humorné obrázky
Re: Humorné obrázky
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
-
Dobrý ale dovolím si k tomuhle přidat drobnou perličku: takže autor toho obrázku, pokud tedy nelže, se musel narodit před rokem 1962.
Protože v tom roce komouši, v naší tehdejší ČSSR ( mimochodem jako PRVNÍ v Evropě, včetně té komplet té tehdy "pokrokové" západní), zrušili v zákonech tresty za homosexualitu u plnoletých. No a zbytek států Evropy naši vlast postupně v tomhle lidskoprávním počinu, dotahovalo.
A kdo by mi snad nevěřil, tak ať si to klidně dohledá, a klidně na internetech ...
Protože v tom roce komouši, v naší tehdejší ČSSR ( mimochodem jako PRVNÍ v Evropě, včetně té komplet té tehdy "pokrokové" západní), zrušili v zákonech tresty za homosexualitu u plnoletých. No a zbytek států Evropy naši vlast postupně v tomhle lidskoprávním počinu, dotahovalo.
A kdo by mi snad nevěřil, tak ať si to klidně dohledá, a klidně na internetech ...
Takže můžeme být klidní,že nemáme ve vládě debily jenom my.
S homosexualmi problem nemam, su to normalni ludia, nevycnivaju z davu. Ale ti od pismenka T dalej su riadni posahanci. Tam to patri do ruk odbornikom - teply vie, ze ma pero, len ho nebavi lizat koberec. Ale stale je chlap. Od T dalej ti posahanci maju pohlavie podla pocasia alebo podla mody na internete. Osobne si myslim, ze teplosom spojenie s pismenkami T, i, q a neviem ako sa oznacuje zvysok 199 pohlavi, akurat tak uskodilo. Na dvoch teplych v susedstve si ludia zvyknu, na blba v zenskych satach uz tazsie.
Znám holky co jsou na holky, a neznám chlapa co s tím má problém.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Lebo kazdy normalny chlap je tiez lesbicka. Ja pindu olizem rad, ale chuja by som si do huby nedal
Když si dvě holky hrajou je to hezký, do doby kdy tě nechtějí vzít mezi sebe....
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
-
- Kontaktovat uživatele:
S teplejma a lesbama problém nemám. Ale musím se podělit.
Kdyzmi bylo 19-20 začal jsem chodit do Prahy na vejšku. Tak si takhle jdu na vítězňáku tím podchodem a na schodech dvě holky. Normálně v objetí a líbali se. Na živo jsem to viděl poprvé. Musím říct, že mi to zaskočilo, ne jako ve špatném. Ale prostě jsem čuměl.
Kdyzmi bylo 19-20 začal jsem chodit do Prahy na vejšku. Tak si takhle jdu na vítězňáku tím podchodem a na schodech dvě holky. Normálně v objetí a líbali se. Na živo jsem to viděl poprvé. Musím říct, že mi to zaskočilo, ne jako ve špatném. Ale prostě jsem čuměl.
ony ty jakoze vtipny hlašky z obrázku vlasne nasiraji lidi... tak jakoze nenapadne...
a vlastne je to spiš tak že je to kazdymu jedno když se mu to necpe pod nos... a kdyz se mu cpou pod nos dvě holky tak mu to just nevadi... tak pekny svatky...
a vlastne je to spiš tak že je to kazdymu jedno když se mu to necpe pod nos... a kdyz se mu cpou pod nos dvě holky tak mu to just nevadi... tak pekny svatky...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23