Čím se vlastně živí fandové traktorù v ČR ?
Milan: Máte v areálu školy to Zemìdìlské muzeum, nebo je to už oddìlené? Vím, že to kdysi patøilo pod tu školu, která se nyní nazývá André Citroena. Ale jak je to teï? To nevím.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tak to tvé poslední povolání ti závidím. To by bylo doma potøebných vìcí
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- bastardtraktor
Od r 1990 jsem vlastnì OSVÈ. Teï dìlám s tím svým bagøíkem ale už míò, ale taky mì živí - že jsem se odstìhoval z Prahy - postavil tam a pronajal veliký byt. Tam jsem mìl malou reklamní ag. , pøed tím od r. 90 osvìtlování - výstav, prodejen. A za komárù as. kamery Barrandov, pøedtím nedokonèená studia - Stavební.Fak. - Vyuèen ve 4 letém oboru mechanik staveb. strojù -zamìøení na betonárny.
Ale chtìl bych dìlat ve sbìrnì železa.
Ale chtìl bych dìlat ve sbìrnì železa.
ooooooooooooo
- octaviaman 1
Tak tady je to ale samej intelektuál
Já jsem po absolování SPŠ automobilní pøed osmi lety nastoupil do fabriky na elektromotory SIEMENS.
Dva roky na montáži, dva roky v plánování montáže no a teï se už ètvrtým rokem živým øízením procesù provozu navijárny za který pøímo zodpovídám.
Je to výrobní provoz o 600 zamìstnancích.
Já jsem po absolování SPŠ automobilní pøed osmi lety nastoupil do fabriky na elektromotory SIEMENS.
Dva roky na montáži, dva roky v plánování montáže no a teï se už ètvrtým rokem živým øízením procesù provozu navijárny za který pøímo zodpovídám.
Je to výrobní provoz o 600 zamìstnancích.