Počasí II
Re: Počasí II
Čárlsi Halius je se mnou celej den v práci. Ráno posnídáme a jde se mnou. Dneska ani ve školce moc nebyl. Tak hodinu. Pak začal padat sníh, tak šel za mnou. Občas vstane a nacpe se mezi mě a soustruh. Chvíli to trvá, než si jde na místo. Ale jak vypnu soustruh, už se zvedá. Nějaká čumkarta mého pomocnika z fabryky.
Krasnej Mě dnes Elfina přišerně nadávala co si to dovoluji že odcházím pryč a bez ní Prostě sme skoro nerozlučná dvojka ale zvyká si že jdu někdy pryč bez ní ale okomentovat to jako každá ženská musí Ani nechci vědět co mi vlastně říká
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
No Halius se teď naučil, že když vidí že beru věci do lesa a traktůrek tak jedu pryč a ví to. Vždycky skákal na vrata, nebo kňučel. Teď stojí dole u garáže a je v klidu. Hrozně rychle zjistil, že odjedu a zase přijedu. Je ve školce a je v pohodě. Teď jsem si všimnul, že i když jedu autem, zjistil že zase přijedu a je v pohodě. Dřív bych ho přejel co dělal. Teď stojí opodál a je v klidu. Nebo když jedeme s manželkou vezmu auto sem dolů k druhejm vratům. On to vidí a stojí na zápraži a mi jdeme do auta a odjedeme. Je v klidu. Dřív chtěl taky s náma. A teď ví, že zase přijedeme a je v pohodě. Ale zase v létě se mnou celej den byl na zahradě v pohodě. A teď sem tam zdrhne k silnici. Proto jsem koupil tu bránu. Až se nainstaluje budou moct všichni tři hafani bejt puštěný i na zahradu. Jen tady ve vjezdu zatím není zábrana. Až bude, bude i klid aby nevlezli na silnici. No teď to tady trochu dáváme do cajku. Tak snad to bude pak v pohodě.
Se mě na těch fotkách zdá ta ulička jakási širší!
No, nasadil jsem pokusně na jedno auto zimáky a už se otepluje! 1,5˚C a sníh je pryč. Taková zima to je mizerná, už i norský meterologický institut tu sněhovou předpověď změnil.
No, nasadil jsem pokusně na jedno auto zimáky a už se otepluje! 1,5˚C a sníh je pryč. Taková zima to je mizerná, už i norský meterologický institut tu sněhovou předpověď změnil.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Halíček je krásný pes. A jak moudře kouká, jen promluvit!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Oto a ako je na tom s kadenim maznacik Halius ? Ja som mamine zaobstaral malu civavu dlhosrstu a asi krizenu s jazvecikom. Uz ma asi jeden rok . A dnes som ju zavrel do dielne kde ma aj druhy pelech . A dnes herecka dostala prvy krat co je u nas s.r.a.c.k.u A jedla to co stale -salamku a cistu vodu Ze ked to na takeho Halisusa raz za cas pride tak to bude asi maxi kopka
No právě, je se mnou celej den a za celej den neřekne slovo! A to já že do něj hučím furt! Možná líp, prokecali by jsme půl dne!
Hele ono to není jak si každej myslí. Že doga ta toho sežere co? Není to pravda. Ráno 4 menší zběračky granulí. A večer tz v 17h 5 zběraček granulí a ještě trochu konzervy. Ráno když vstane a sní raní porci jde ven a tam udělá bobek. Na stejném místě v rohu dvora. Večer po dlabanci to stejné. Maximálně když jsme venku na procházce tak udělá u lesa v trávě ,,pulčika". Není to že doga, tak je to plná lopata. On když byl malej tak jsme ho to učili. Každá doga co jsme měli tohle uměla. Sindy a Axis uměli otevřít dveře a jít si na dvůr kdy chtěli. Na dveřích gumicuk a ty se zavřely pak. Bez starostí s venčením. Jinak dogouš se umí naučit a pak nepotřebuje každou chvíli.
Hele ono to není jak si každej myslí. Že doga ta toho sežere co? Není to pravda. Ráno 4 menší zběračky granulí. A večer tz v 17h 5 zběraček granulí a ještě trochu konzervy. Ráno když vstane a sní raní porci jde ven a tam udělá bobek. Na stejném místě v rohu dvora. Večer po dlabanci to stejné. Maximálně když jsme venku na procházce tak udělá u lesa v trávě ,,pulčika". Není to že doga, tak je to plná lopata. On když byl malej tak jsme ho to učili. Každá doga co jsme měli tohle uměla. Sindy a Axis uměli otevřít dveře a jít si na dvůr kdy chtěli. Na dveřích gumicuk a ty se zavřely pak. Bez starostí s venčením. Jinak dogouš se umí naučit a pak nepotřebuje každou chvíli.
No to s Elfinou by jsi si pokecal nebo spíš ona s tebou Jo sem vy bytovce takže učení vyběhni si a vraťse pro mne znamená vodítko a jít ven Jinak by mě ale zarovnala dvorek auťáky is posádkou Prostě si myslí že to je lovná
Hoši neblbněte,já ještě nemám přezuto.Nejsou lidi,musím dělat dřevo,abych se prokousal k zimním pneumatikám.
Rano sme vylezli s Elfinou ven Hnusná mlha a sychravo cca 1°plus Tak zas žádný dlouhý procházky to nejni
Víťo po obědě jdu asi přezout Peugeota. A o víkendu Oktávku. Na ní mám docela ojetý gumky. No vlastně i na toho Peugeota. Ale to bude stačit. Ještě to vydrží. Ty zimy nejsou co bejvaly. Občas je trochu sněhu. Tady to všechno hned nasolí jako blázni. Bo tady jezdí autobusy a tak to furt solí. A jezdíme pořát jen stejné trasy. Max do města nebo za vnučkou. A tam je to nasolený i když neni sníh.
Přezul sem druhé auto a zase se oteplilo. Večer a furt 3˚C. Snad to Víťovi pomůže dodělat dřevo
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Jen přezouvej dál a dál.
Dobruška - aktuálně +3 a přes den by mělo být až + 5 pod mrakem.
Že není sluníčko mi nevadí - nejsem eko , bio FVE fanatik tak slunce nehledám,ale mrznout ještě nemusí.
Práce kolem baráku je hodně.
Že není sluníčko mi nevadí - nejsem eko , bio FVE fanatik tak slunce nehledám,ale mrznout ještě nemusí.
Práce kolem baráku je hodně.
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
Dnes úžasný den. Sluníčko, pohoda.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."