Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Počasí II

#13651 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi Halius je se mnou celej den v práci. Ráno posnídáme a jde se mnou. Dneska ani ve školce moc nebyl. Tak hodinu. Pak začal padat sníh, tak šel za mnou. Občas vstane a nacpe se mezi mě a soustruh. Chvíli to trvá, než si jde na místo. Ale jak vypnu soustruh, už se zvedá. Nějaká čumkarta mého pomocnika z fabryky. 8) :prace:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Čárls

#13652 Nový příspěvek od Čárls »

Krasnej 8) Mě dnes Elfina přišerně nadávala co si to dovoluji že odcházím pryč a bez ní Prostě sme skoro nerozlučná dvojka ale zvyká si že jdu někdy pryč bez ní ale okomentovat to jako každá ženská musí :smich: Ani nechci vědět co mi vlastně říká :smich:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#13653 Nový příspěvek od ota »

No Halius se teď naučil, že když vidí že beru věci do lesa a traktůrek tak jedu pryč a ví to. Vždycky skákal na vrata, nebo kňučel. Teď stojí dole u garáže a je v klidu. Hrozně rychle zjistil, že odjedu a zase přijedu. Je ve školce a je v pohodě. Teď jsem si všimnul, že i když jedu autem, zjistil že zase přijedu a je v pohodě. Dřív bych ho přejel co dělal. Teď stojí opodál a je v klidu. Nebo když jedeme s manželkou vezmu auto sem dolů k druhejm vratům. On to vidí a stojí na zápraži a mi jdeme do auta a odjedeme. Je v klidu. Dřív chtěl taky s náma. A teď ví, že zase přijedeme a je v pohodě. Ale zase v létě se mnou celej den byl na zahradě v pohodě. A teď sem tam zdrhne k silnici. Proto jsem koupil tu bránu. Až se nainstaluje budou moct všichni tři hafani bejt puštěný i na zahradu. Jen tady ve vjezdu zatím není zábrana. Až bude, bude i klid aby nevlezli na silnici. No teď to tady trochu dáváme do cajku. Tak snad to bude pak v pohodě.

chobotek

#13654 Nový příspěvek od chobotek »

Se mě na těch fotkách zdá ta ulička jakási širší!
No, nasadil jsem pokusně na jedno auto zimáky a už se otepluje! 1,5˚C a sníh je pryč. Taková zima to je mizerná, už i norský meterologický institut tu sněhovou předpověď změnil.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

hobr

#13655 Nový příspěvek od hobr »

Halíček je krásný pes. A jak moudře kouká, jen promluvit! 8)
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Joe66

#13656 Nový příspěvek od Joe66 »

Oto a ako je na tom s kadenim maznacik Halius ? :) Ja som mamine zaobstaral malu civavu dlhosrstu a asi krizenu s jazvecikom. Uz ma asi jeden rok . A dnes som ju zavrel do dielne kde ma aj druhy pelech . A dnes herecka dostala prvy krat co je u nas s.r.a.c.k.u :D A jedla to co stale -salamku a cistu vodu :) Ze ked to na takeho Halisusa raz za cas pride tak to bude asi maxi kopka :vysmech:

ota

#13657 Nový příspěvek od ota »

No právě, je se mnou celej den a za celej den neřekne slovo! A to já že do něj hučím furt! :D Možná líp, prokecali by jsme půl dne!
Hele ono to není jak si každej myslí. Že doga ta toho sežere co? Není to pravda. Ráno 4 menší zběračky granulí. A večer tz v 17h 5 zběraček granulí a ještě trochu konzervy. Ráno když vstane a sní raní porci jde ven a tam udělá bobek. Na stejném místě v rohu dvora. Večer po dlabanci to stejné. Maximálně když jsme venku na procházce tak udělá u lesa v trávě ,,pulčika". Není to že doga, tak je to plná lopata. On když byl malej tak jsme ho to učili. Každá doga co jsme měli tohle uměla. Sindy a Axis uměli otevřít dveře a jít si na dvůr kdy chtěli. Na dveřích gumicuk a ty se zavřely pak. Bez starostí s venčením. Jinak dogouš se umí naučit a pak nepotřebuje každou chvíli.

Čárls

#13658 Nový příspěvek od Čárls »

No to s Elfinou by jsi si pokecal nebo spíš ona s tebou :smich: Jo sem vy bytovce takže učení vyběhni si a vraťse pro mne znamená vodítko a jít ven Jinak by mě ale zarovnala dvorek auťáky is posádkou :smich: Prostě si myslí že to je lovná :smich:

vitex

#13659 Nový příspěvek od vitex »

chobotek píše: stř lis 13, 2024 7:27 pm Se mě na těch fotkách zdá ta ulička jakási širší!
No, nasadil jsem pokusně na jedno auto zimáky a už se otepluje! 1,5˚C a sníh je pryč. Taková zima to je mizerná, už i norský meterologický institut tu sněhovou předpověď změnil.
Hoši neblbněte,já ještě nemám přezuto.Nejsou lidi,musím dělat dřevo,abych se prokousal k zimním pneumatikám.

Čárls

#13660 Nový příspěvek od Čárls »

Rano sme vylezli s Elfinou ven Hnusná mlha a sychravo cca 1°plus Tak zas žádný dlouhý procházky to nejni :(

ota

#13661 Nový příspěvek od ota »

Víťo po obědě jdu asi přezout Peugeota. A o víkendu Oktávku. Na ní mám docela ojetý gumky. No vlastně i na toho Peugeota. Ale to bude stačit. Ještě to vydrží. Ty zimy nejsou co bejvaly. Občas je trochu sněhu. Tady to všechno hned nasolí jako blázni. Bo tady jezdí autobusy a tak to furt solí. A jezdíme pořát jen stejné trasy. Max do města nebo za vnučkou. A tam je to nasolený i když neni sníh.

chobotek

#13662 Nový příspěvek od chobotek »

Přezul sem druhé auto a zase se oteplilo. Večer a furt 3˚C. Snad to Víťovi pomůže dodělat dřevo ;-)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

vitex

#13663 Nový příspěvek od vitex »

Jen přezouvej dál a dál.

Honza_2

#13664 Nový příspěvek od Honza_2 »

Dobruška - aktuálně +3 a přes den by mělo být až + 5 pod mrakem.
Že není sluníčko mi nevadí - nejsem eko , bio FVE fanatik tak slunce nehledám,ale mrznout ještě nemusí.
Práce kolem baráku je hodně.
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "

hobr

#13665 Nový příspěvek od hobr »

Dnes úžasný den. Sluníčko, pohoda. :ano: 8)
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Odpovědět

Zpět na „Putyka“