CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
modráček

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#22816 Nový příspěvek od modráček »

Co jsem dneska dělal ?Na zahradě . Sázel okurky a rajčata . Teď vařím oběd a jak syčí papinuv hrnec , tak jsem otevřel debatu , jak jde přítel Ota do jiného zaměstnání . Říkám si co ho k tomu vede . Zápočet na důchod , nebo nabídka práce , stalý příjem se zvyšujícími náklady ?Topí skoro zadarmo ??Teď se nechá vykořisťovat . Já jsem se to taky učil jako zámečník a o soustruh jsem byl opřený , abych viděl na Jarunu , Věrku , Janu jakou má blůzičku po modrákovou kazajkou . A ty siťové pokrývky hlavy taky nic moc . Jo to už je dávno . Řemeslo jsem nikdy nedělal . Zavinila to vojna . Šel jsem tam jako řidič skupiny B a za dva měsíce po přijímači jsem vozil s T 111 brambory po lidech . Kapsy plné peněz za donášku do sklepa. Nebylo vždycky posvícení . Ale i to armáda zajišťovala.
Přeju ti hlavně hodně zdraví a to ostatní jak tě znám zvládneš levou zadní . Pozdravuj včelky

jean

#22817 Nový příspěvek od jean »

Ja som sa snazil vydolovat z blata trapezove plechy. Moc uspesny som nebol. A na traktorceku mi odchadzali provizorne riesenia, jedno za druhym :). Najprv praskol docasny zvar na docasnom spajacom hriadeli medzi motorom a prevodovkou. Potom praskol provizirny cap napinacej kladky. Potom praskla paka spojky. A nakoniec drziak spojky. Aspon som to vsetko konecne doriesil na lepsie provizorium :D. Ale podarilo sa mi vytiahnut privesny vozik. Akurat som najprv musel trochu odkopat kolesa, lebo mi traktorcek hodilo na zadne a vozik sa nepohol.

Pavel

#22818 Nový příspěvek od Pavel »

Tak ať tito v té nové práci Oto dobře de můžeš se pak stavit bude to kousek , já v posledním zaměstnání vydržel 29 let než mne to doktor zakázal teď sem pod obcí a nestěžuju po mně tu práci co sem dělal dřív tak dělaj dva lidi

Pavel

#22819 Nový příspěvek od Pavel »

Tak ať tito v té nové práci Oto dobře de můžeš se pak stavit bude to kousek , já v posledním zaměstnání vydržel 29 let než mne to doktor zakázal teď sem pod obcí a nestěžuju po mně tu práci co sem dělal dřív tak dělaj dva lidi

DanculSK

#22820 Nový příspěvek od DanculSK »

...no ja nie osobne, ale toť tuná kúsok
Kamarát - mechanik
Dal som vymeniť rozvody.,..
No po 322- tisíc by sa patrilo
:red:
Ako , že bol najvyšší čas
Ono ten motor dostal kultivovanejsí chod...
Aj akoby ožil...
:ano:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Tomas6

#22821 Nový příspěvek od Tomas6 »

Ne já, páč musím chodit do práce. Abych to měl z čeho zaplatit.

Obrázek
Ale neva, hlavně že sa buduje.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

bourač

#22822 Nový příspěvek od bourač »

:shock: 8) Na Nově psali že je krize stavebnictví... :-/
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Tomas6

#22823 Nový příspěvek od Tomas6 »

Jo. Největší krize je sehnat slušného fachmana. Naštěstí mám v rodině jednoho a ten má dva šikovné a pracovité zaměstnance, kteří umí s bagrem, náklaďákem, nebojí se lopaty ani krumpáče, umí zašalovat, zaarmovat, zabetonovat. A hlavně bez keců...
Původně jsem chtěl všechnu tu práci co tu oni odvedou dělat nějak sám, ale to bych to do zimy nestihnul. A jelikož je za 2 týdny betonáž celé plochy parkoviště, tak holt budu muset hlouběji sáhnout do kapsy no...

Míšánek

#22824 Nový příspěvek od Míšánek »

Tome ten Bobcat je nějaká moc velká moderna na tu vaši firmu, ne? :smich:

Tomas6

#22825 Nový příspěvek od Tomas6 »

Šak to také nedělá naše firma. Na to odvahu nemám.

sekalsemmalo

#22826 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

to jsou šoky na venkově.sedím tady a poslouchám nějaké zvuky od dřezu.tak praskla voda.koukám,nic.a za chvilku zase.na dřezu sedí obrovská krysa !! ale je bílo hnědá.a moc nezdrhá,jako divoké zvíře.kde mám pasti? nebo jed? kbelík bude stačit,ale bojím se jí uchopit,aby mě nehryzla.pak si vzpomenu na sousedy pankery,že jsem je viděl s nějakým hlodavcem.tak pro ně dojdu padesát metrů,zda jim hlodavec neutekl.tak rozzářené oči pankerů,huličů jste ještě neviděli !! to bylo shledání ...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

murár

#22827 Nový příspěvek od murár »

Niekde sa máje stávajú na začiatku mája a my dnes v hol. postavili netopierí dom!
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

fikejz

#22828 Nový příspěvek od fikejz »

Už v nějakém jiném někde jinde, či poblíž netopýři bydlí? Tedy jestli to funguje :-/
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

sekalsemmalo

#22829 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

to já jsem jednou byl na nočním koupání s malým synovcem. a nad náma lítali netopejři.no a abych na něj zapůsobil,jak jsem přirodovědně vzdělaný.tak jsem mu říkal,že když se do vzduchu vyhodí KÁMEN,tak ten netopejr,jak vysílá tu echologaci,tak na něj hned zaútočí,myslí si,že je to hmyz.hoši stojím uprostřed koupaliště,jen slyším takové JEE pak ucítím strašnou bolest.ten blbec mě trefil přímo do hlavy....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

fikejz

#22830 Nový příspěvek od fikejz »

Už nebožtík děda mi říkával, že nejhorší je srážka s blbcem ;-)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“