SKLÍZECÍ MLÁTIČKY FORTSCHRITT
Moderátor: DYK
SKLÍZECÍ MLÁTIČKY FORTSCHRITT
Sklízecí mlátičky fortschritt si také zaslouží svoje vlákno, vkládejte sem foto, prospekty, příručky, zkušenosti atd.
Re: SKLÍZECÍ MLÁTIČKY FORTSCHRITT
Nazdar,tak kombajny by si celkovo zaslužili svoje sam.vlakno, a to nie len forschritt,ale celkovo vsetky značky,hlavne aj starsie stroje,jedn vlastnim aj ja ,len musim ho nafotit a uz aj posielam foto,tak chce to trošku času na to ,len to tu treba rozbehnut,a pojde to samo,zatia dakujem a pozdravujem .
"když hlava myslí,ruce se jenom hrají"
jo než skolabovalo fórum tak byly kombajny s lesní technikou,teďkom to nějak zmizlo
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
ZDRAVÍM VŠECHNY, NEMĚL BY NĚKDO NÁVOD K OBSLUZE FORTSCHRITT E 512, E 514, JÁ BYCH SI CHTĚL POSTAVIT PAPÍROVEJ MODEL A V TOM NÁVODU BY MĚ ZAJÍMALY RŮZNÉ DETAJLY KOMBAJNU FORTSCHRITT, PŘEDEM DĚKUJI A PŘEJI HEZKÝ DEN.
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
A co to ma spolocne z kombajnom znacky Forschrit
ZDRAVÍM, MOHL BYSTE MI NĚKDO NASKENOVAT DESKY Z NÁVODU K OBSLUZE FORTSCHRITT E 512, E 514, E 516 PŘEDEM DĚKUJI.
-
- Kontaktovat uživatele:
Naše žně 2008 s E-512
http://www.youtube.com/watch?v=O2Kv7a0- ... /widea.htm
Zetor,Tatra,
- Chudej farmar
tome super video! chci se zeptat to postrovani v kabine je original?? mam zelenou posledni model 87 rok a zadne tam neni na co mas ten budik vedle radia?jinak mas tam cisto... to kdyz se sece celej den tak tam mame stejne prachTom T píše:Naše žně 2008 s E-512
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
To polstrování je origo jen odhlučnění podlahy jsem si dodělal a prach v kabině nesnášim jsem trochu alergik,každý druhhý den peru deky ventilace tak je to pohoda se zapnutou mlatičkou neotevírám dveře a nikoho do vnitř nepouštím tak je čisto pořád.Ten budík nahoře je voltmetr abych viděl jak stíhá altík(liaz) hlavně v noci,větrák bere 300 Watů na poslední stupeň tak má co dělat.
Zetor,Tatra,
To je pridrene ojnicne lozisko co?? Jakim nedopatrenim sa to stane?žně a E-512
-
- Kontaktovat uživatele:
Počátek bylo vtřikovací čerpadlo to se zaseklo a začalo po odlehčení motoru nekontrolovatelně roztáčet motor(ručička šla na doraz z druhé strany),po zastavení a výmněně čerpadla pak začal motor mírně klepat to během dne zesilovalo a dopadlo to takto.
Obrázek motoru po G.O. je po dovozu z Holešova.Naštěstí tři dny pršelo tak nebyly žádné zbytečné prostoje.
Obrázek motoru po G.O. je po dovozu z Holešova.Naštěstí tři dny pršelo tak nebyly žádné zbytečné prostoje.
Zetor,Tatra,
No tak to je parada ze ste ho porad tak pekne porobili. Oni tie motori pokial sa one clovek trochu stara tak vydrzia naozaj velmi vela a velmi dlho...Počátek bylo vtřikovací čerpadlo to se zaseklo a začalo po odlehčení motoru nekontrolovatelně roztáčet motor(ručička šla na doraz z druhé strany),po zastavení a výmněně čerpadla pak začal motor mírně klepat to během dne zesilovalo a dopadlo to takto.
Unas je jeden sukromnik a ten ma 4x E-514 a 1x E-512 a idu takmer nonstop pokial je dobre pocasie a ked nahodou sa nieco pokazi tak maju uplne vsetky diely nahradne vcetne dvoch komplet zgeneralkovanych a zabehnutych motorov takze do 24hodin je ten kombaj znova schopny kosit nech sa mu stane cokolvek to je myslim ze parada a ma take dobre ksefty ze chodi mlatit aj druzstvam atd. akurat som pocul nieco ze teraz ide kupovat nejaki novy rusky kombajn tak som zvedavi
- Chudej farmar
tak sem taky prsknu par fotek. s motorem jsme meli taky problem z niceho nic vybehla klika ven je to sca 7 let jinak ten motor slapal suprove.(nikdo nevi proc se to stalo) tak se slo pro GO motor vymenym fondem a ten stoji za... nez se ohreje mezi hlavama tece voda, nechce jit do otacek ztrací otacky(upozornuju ze ma tak 500mth) loni zacal brat olej. porad praskaj trubky ke vstrikum ten starej slapal ok. kombajn ma dohromady asi 2000mth r.v. 87.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)