Bolgar T-54 V
Moderátor: DYK
Bolgar T-54 V
Tak co říkáte na tohohle broučka? Délka 3metry,šířka 120cm. Vzadu hydraulika+vývoďák
Re: Bolgar T-54 V
A tenhle bude můj. Je bez kabiny,ale bude se snim tim padem lepe jezdit v lese. V NDR tahal na letisti letadla
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, pěkný, kolik to má kobyl?, kolik to váží, co to utáhe?
54koni. Mensi Bolgar TL-45 mel 45koni.Vaha 2600kg.Do lesa idealni-hydraulika,nahon...Na pasech to nedela koleje ani to moc nerozreje pudu narozdil od traktoru
-
- Kontaktovat uživatele:
U mňa sa jedná o známosť veľmi dôvernú, poznáme sa roky, prežili sme spolu stovky hodín...
Ty mas taky 54?Nemas nejake fotky vcelku?K cemu ho pouzivas?
-
- Kontaktovat uživatele:
V celku na tom nie je nič zaujímavé a bolo to tu veľakrát
Pasak je zajimavej vzdycky....i vcelku... Ale i tak dekuji
Cawko vidim ze si mal rozobratu prevodovku... Nemas nahodou odfoteny zadny vyvodovy hriadel odkial je pohanani atd.... lebo ja na mojom nemam a neviem z akeho dvovodu... ci len chyba oska alebo je vnutri nieco vylámane a preto tam neni....DikiU mňa sa jedná o známosť veľmi dôvernú, poznáme sa roky, prežili sme spolu stovky hodín...
Hoši nevideli ste niekdo takito stroj niekde na uzemi SR taki ktori by sa dal pouzit ako zdroj ND?
Vaha by mala byt 3800Kg a nie 2600....54koni. Mensi Bolgar TL-45 mel 45koni.Vaha 2600kg.Do lesa idealni-hydraulika,nahon...Na pasech to nedela koleje ani to moc nerozreje pudu narozdil od traktoru
-
- Kontaktovat uživatele:
Vývodový hriadel je hooodne komplikovaný, a otázka či chýba len drážkový hriadel, čo trčí von, alebo aj niečo z útrob....Johny1490 píše:Cawko vidim ze si mal rozobratu prevodovku... Nemas nahodou odfoteny zadny vyvodovy hriadel odkial je pohanani atd.... lebo ja na mojom nemam a neviem z akeho dvovodu... ci len chyba oska alebo je vnutri nieco vylámane a preto tam neni....DikiU mňa sa jedná o známosť veľmi dôvernú, poznáme sa roky, prežili sme spolu stovky hodín...
Dá sa do toho nejak pozret cez nejaki dekel?Vývodový hriadel je hooodne komplikovaný, a otázka či chýba len drážkový hriadel, čo trčí von, alebo aj niečo z útrob....
Inak odkial kupujes ND? budem asi potrebovat palivove filtre a asi trisky uz budú zlé lebo baterka toci naftu dava a nechce chytit....
-
- Kontaktovat uživatele:
Pod hydraulickým válcom, kde sa vysúva piestnica je plechový kryt, cez ktorý sa šteluje napätie pásovej brzdy VH. Tu je vidieť krátky hriadel (ktorý tam asi nemáš), vložené koleso a samotné planetové ústrojenstvo VH z dvomi brzdovými pásmy...
No co jak to vypada stvojim Bulgarikom? Už ho maš doma?A tenhle bude můj. Je bez kabiny,ale bude se snim tim padem lepe jezdit v lese. V NDR tahal na letisti letadla