Orba Slavia 4S95
Moderátor: rezis
Orba Slavia 4S95
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
Re: Orba Slavia 4S95
Pěkné , prakticky jako se Zetorem.
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
Ten 3 radličný pluh orá lepši než dvouradličný trubkáč ,nezaorává tak dobře rostlinné zbytky.
Na tento musim dorobit tie zaklapávače rastliných zvyškov a bude ok
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- pavolmakys
No otazke je co myslis pod pojmom ze orie lepsie. Ten trojak dobre neotaca, aj napriek tomu ze hlbka voci sirke zaberu bola lepsia. Viac hrnie ako otaca. Kratke dosky, velky tupi uhol. Nebit tych zaklapacov a trochu viac buriny tak si myslim ze by bol vidno riadny rozdiel. Ten trubkac ide na hranici svojeho orebneho pomeru, si myslim, ale otaca lepsie. Keby nesiel tak hlboko tak to zaklopy dobre. Pozri sa blisie a porovnaj dosky, to je jednoznacny rozdiel. Zaklapace samozrejme pomozu.thovt píše:Ten 3 radličný pluh orá lepši než dvouradličný trubkáč ,nezaorává tak dobře rostlinné zbytky.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Na videu s trubkačem vidim nepřeklopí dostatečně skývu jsou vidět rostliné zbytky(zelené listy) , špatně drobí půdu(velké kusy půdy) a traktor hrabe utužuje ve spod půdu.
Napsal jsi ,že není dobře nastavený pluh, to jsem jen nenapsal.
Chyb je více.
Napsal jsi ,že není dobře nastavený pluh, to jsem jen nenapsal.
Chyb je více.
Nehovorim ze je nastaveny super niesom dokonaly myslim si že prave rameno som.mal este dať vyššie lepšie by otáčalo, ten pluh mám kratko nemal som kde ani čas skúšať, ešte ma čaká cca 40arov tam budem skúšať
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011