moja Jawa 555 bantam
Moderátor: rezis
moja Jawa 555 bantam
videjko mojjého prskoleta motor jawa 555 z valcom , hlavou a krabecom z 21 takže nelícuje s kartermy a ide to horšie jak by malo , ale chytá na prvé našlápnutie .... na videu som ho musel roztláčať lebo pred natáčaním som sa ho stále snažil nakopnúť a zistil som že mám vypatú elektriku , tak som ho zachlastal a oblečený som v montérkách jak sa patrí ja v nich chodím aj do šenku
Z5611
Re: moja Jawa 555 bantam
Kanály jsou zabrousit, pak to jede o cosi líp.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
ok dík , skuzím s tím niečochobotek píše:Kanály jsou zabrousit, pak to jede o cosi líp.
Z5611
Otiskni to na barvu a budeš vědět hned, kde ubrat. Ale vzhledem k tomu, že celý motor se dá občas sehnat za flašku je možná pohodlnější to rovnou vyměnit jako celek. Záleží, jak moc si s tím chceš hrát.
no práve tento mám "nový" lebo na starom som zadrel kluku a tento som mal za 10euri .... A počkaj , mám si obtisknůt kártre a podla teho dopilovat tie "prefuky" ? alebo si mám obtisknůt valéc a zorobit kartery ? Dík
Z5611
Problém je, že musíš sáhnout do obého, protože kanály mají jiný tvar a jsou vůči sobě posunuté.
Chobotku - tak ma tak napadlo , nedalo by sa to spraviť na frézke ? Lebo tam sú dosť velké tie odchylky a to sa ňe s pilníkom nechce robit ....
Z5611
Já jsem to dělal rotačním pilníkem a normálním pak akorát dotvořil. Už je to, no, víc jak dvacet let.