Ahoj,no mám to jako koníčka,ale bude muset i pracovat.Přesně,kdo si hraje......no občas i zlobí co by jinak člověk z toho života měl.zetorak jirka píše:Ahoj Kite, Koukám na tu tvoji pečlivou práci a přemýšlím zda ten traktor stavíš pro svoje potěšení a uspokojení, nebo pro potřebu k práci. Tyto dvě varianty jsou většinou dost odlišné. Já tě typuji na tu první a já ti ji plně schvaluji , protože koníček je koníček a kdo si hraje nezlobí. Jen tak dál a těším se na konečnou fázi.
ELEMENT
Re: ELEMENT
HUSTOKRUTOSTROJ
- zetorak jirka
Máš uplnou pravdu.
Dobré
no snad zastane svou práci,tah-4600kg a traktor má kolem 600kg. Teda po dokončení tak by to mělo bejt bohatě předimenzovanéPetřík píše:Dobré
HUSTOKRUTOSTROJ
pekne pokracujes
snažím se,moc mě to baví.Jsem velkej štoural,rád vše rozeberu a potom opravené zase dávám do hromadyzde píše: pekne pokracujes
HUSTOKRUTOSTROJ
- zetorak jirka
Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
HUSTOKRUTOSTROJ
Tahle diagnóza je pro většinu z nás stejnákite7 píše:jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
Jinak pro všechny pohodový lidi s kterýmy si tady píšu,přikládám fotku.Abych nebyl jen anonymní nik.Ono se lépe komunikuje, když člověk ví s kým si povídá.
Pokud to někoho pohorší-Tak se předem omlouvám,ale mám rád jednání na rovinu. Lád'a
Pokud to někoho pohorší-Tak se předem omlouvám,ale mám rád jednání na rovinu. Lád'a
HUSTOKRUTOSTROJ
zdar už si to zavařil? nezkroutilo se ti to?romie píše:Tahle diagnóza je pro většinu z nás stejnákite7 píše:jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
HUSTOKRUTOSTROJ
Zdarec, ještě jsem nic nevařil, dokaď nebude ta poloosa, aby se s tim dalo nějakej mm hnout. Jinak už se vrhnu na zadní nápravu, pak už si založim vlákno...kite7 píše:zdar už si to zavařil? nezkroutilo se ti to?romie píše:Tahle diagnóza je pro většinu z nás stejnákite7 píše:jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
jj tak to se těším na fotky,budeš chtít tu pumpu+ten pístromie píše:Zdarec, ještě jsem nic nevařil, dokaď nebude ta poloosa, aby se s tim dalo nějakej mm hnout. Jinak už se vrhnu na zadní nápravu, pak už si založim vlákno...kite7 píše:zdar už si to zavařil? nezkroutilo se ti to?romie píše:Tahle diagnóza je pro většinu z nás stejnákite7 píše:jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!
HUSTOKRUTOSTROJ
kite7 píše:jj to je jasný, jsem blázen vím to, o sobě moje diagnoza je -TRAKTORzetorak jirka píše:Na takovouhle práci musí byt člověk tak trochu blázen, ALE , dobrej blázen !!!