No tak to si ma pobavil ja som sa tu niekde vychvaloval že my sme najšikovnejší a ja že som boh ? že si nato nepametám najdi mi jedan môj príspevok kde som to napísal a potom sa môžeme baviť dalej pokial nie tak ťa poprosím račej buc ticho ako maš povedať takúto sprostosť lebo ja si tu skôr zastanem ľudí ktorý sú tu nový a tych pár vašich riťopchačov čo tu pritakávajú pár vyvoleným si myslí že sú najchytrejší lebo ich vysledky vela krát hovoria presný opak KARLIKU JOKarel píše:Sice nemusí tu nekdo zpochybňovat něčí šikovnost ale opravdu přiblbé narážky že vy slováci ste nej že pouze vy to dokažete opravdu nejlíp, soukrome zpravy sice nechtě umistěne do vlákna ale tam že fero je BOH a tak, nechcete si třeba udělat traktorforum.sk a tam se sami vychvalovat do nebe jak ste kdo nejlepší. debilní narážky o kopírování a tak už toho mám opravdu dost. Už sem kolikrat měl 1000chuti to sem napsat ale nechtěl sem rozdmychavat oheň ale mám toho dost. tímto nechci hazet všechny do jednoho pytle ale jen jednu skupinu urypancu
Vlado prepáč že sa tvoj príspevok stal obeťov toho že niekto nedokáže stráviť pravdu