Tucnákk a jeho samohyb
Re: Tucnákk a jeho samohyb
Hele, jak vlastnì vypadá ten rumunský gáz? Také auto neznám.tucnakk píše:Samohyb má nápravy a rozvdovku z rumun.gáze.Kola 6x16 Rám je uzpùsoben tak aby se traktor v prosøed naklánel v pøíèné ose. Motor a pøevodovka pochazí s trabanta. P.S.Stále je co na tom zlepšovat
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
mám dojem že se bavíte o ARU 461Robo píše:Hele, jak vlastnì vypadá ten rumunský gáz? Také auto neznám.tucnakk píše:Samohyb má nápravy a rozvdovku z rumun.gáze.Kola 6x16 Rám je uzpùsoben tak aby se traktor v prosøed naklánel v pøíèné ose. Motor a pøevodovka pochazí s trabanta. P.S.Stále je co na tom zlepšovat
Pøedpokládám to, jen jsem chtìl aby mi to autor potvrdilTata píše:mám dojem že se bavíte o ARU 461Robo píše:Hele, jak vlastnì vypadá ten rumunský gáz? Také auto neznám.tucnakk píše:Samohyb má nápravy a rozvdovku z rumun.gáze.Kola 6x16 Rám je uzpùsoben tak aby se traktor v prosøed naklánel v pøíèné ose. Motor a pøevodovka pochazí s trabanta. P.S.Stále je co na tom zlepšovat
- bastardtraktor
¨Pìkné
Pøíèné naklánìní "støihání" celého traktoru v pùlce a-la traktorky od firmy Antonio Carraro se mi moc líbí. Je to mnohem stabilnìjší, jak kyvná pøední náprava.- traktor s kyvkou vpøedu je vlastnì jen tøíkolka. Byl by prosím detaillní obrázek, jak je to udìláno ?? - Prochází nìjak dvìma trubkami v sobe støedem i kardan - èi jak ?? Zatím jsem to vidìl jen párkrát na traktorcích z T805 a je to super !!!
Ta fotka èervené rakvièky v bezbøehé zeleni louky je moc pìkná !!! Mnohem lepší, než jak se traktorky vìtšinou fotí na dvorcích plných haraburdí a krámù, které ruší. Je to fotka jak z prospektu.
Pøíèné naklánìní "støihání" celého traktoru v pùlce a-la traktorky od firmy Antonio Carraro se mi moc líbí. Je to mnohem stabilnìjší, jak kyvná pøední náprava.- traktor s kyvkou vpøedu je vlastnì jen tøíkolka. Byl by prosím detaillní obrázek, jak je to udìláno ?? - Prochází nìjak dvìma trubkami v sobe støedem i kardan - èi jak ?? Zatím jsem to vidìl jen párkrát na traktorcích z T805 a je to super !!!
Ta fotka èervené rakvièky v bezbøehé zeleni louky je moc pìkná !!! Mnohem lepší, než jak se traktorky vìtšinou fotí na dvorcích plných haraburdí a krámù, které ruší. Je to fotka jak z prospektu.
ooooooooooooo