Traktor od Josipa
- josip
Traktor od Josipa
moj stroj motor 1d80
prevodovka oktavka + druha s pomosneho motora z buldozera ma dva prevody 1:1 a 3:1
napravy gaz v zadu uzavierka a vykiv na zadnej naprave
hidraulika rucna
stali pohon 4x4
prevodovka oktavka + druha s pomosneho motora z buldozera ma dva prevody 1:1 a 3:1
napravy gaz v zadu uzavierka a vykiv na zadnej naprave
hidraulika rucna
stali pohon 4x4
Naposledy upravil(a) josip dne sob dub 17, 2010 12:17 pm, celkem upraveno 5 x.
- bastardtraktor
náprava v té barvì, tak to vypadá úžasnì.
K tomu motoru máš starter . mam tu v Muzeu nedokonèený traktorek s timhle motorem a napasovanou pøevodovkou z Octavie a nemá starter .
Jak se tam starter dává ??
a taky tam budu muset dát druhou pøevodovku - nemáš ještì jednu ze stalince -????
I když si myslím, že tenhle malý motor by neznièil dvì pøevodobky z Octavie za sebou a pak by odpadl øetìz .
Prodal mi to starosta vedle z mìsteèka- pro samou práci to za 15 let nedodìlal a u mì to bude trvat další roky - až z toho bude opravdu muzeální kousek.
K tomu motoru máš starter . mam tu v Muzeu nedokonèený traktorek s timhle motorem a napasovanou pøevodovkou z Octavie a nemá starter .
a taky tam budu muset dát druhou pøevodovku - nemáš ještì jednu ze stalince -????
I když si myslím, že tenhle malý motor by neznièil dvì pøevodobky z Octavie za sebou a pak by odpadl øetìz .
Prodal mi to starosta vedle z mìsteèka- pro samou práci to za 15 let nedodìlal a u mì to bude trvat další roky - až z toho bude opravdu muzeální kousek.
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne stř led 02, 2008 11:34 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo
- josip
musis zohnat prirubu s elektrocentraly starter pasuje s oktavky a este musis tiez vymenit zotrvacnik lebo na ten povodny sa neda napasovat veniec no moznobi sadal ale je s tym vela roboty ja som tu prirubu nasiel v srote aj so zotrvakom bol to vlastne polomotorbastardtraktor píše:náprava v té barvì, tak to vypadá úžasnì.
a taky tam budu muset dát druhou pøevodovku - nemáš ještì jednu z DT ??.
Prodal mi to starosta vedle z mìsteèka- pro samou práci to za 15 let nedodìlal.
- radeček
Re: buduci traktor od josipa
Koneènì nìkdo kdo má poøádnej barevnej odstín na traktorku.
Nafta je nejlepší tekutina.
- josip
ano stim tocenim mas pravdu musi byt v ose tocenia ja mam tam klby s trabanta tie klby su vrovine ale aj tak sa to trochu pohybuje na drazkach v diferaku je to asi 8 mm.predna napravaje napevno lebo koli velkosti stroja nevydava vykyv tak vykyv bude na zadnej naprave velkost traktora by mala byt 104 cm po okraj kolies a dlhe tak 180 cm po konce kolies je to koli preprave na privese a vaha tak do 400 kgchavier píše:citim v kostech ze to bude poradna masinka
Kdyz naprava je napevno, cili tam neni zadne vykyv jak u tlumice auta nahoru, dolu, tak staci jeden monokynetak a musi byt v ose toceni ze?
- bastardtraktor
Pìknì èistì je to udìlané
jen malièkost -
nemìla by se mírnì šikmo svislá rejdová osa protknout na zemi s dotykem kola ?? - neboli - nemìl by jsi mamontovat kola úžeji ??
Øízení pak jde zvláì u hnací nápravy víc zlehka.
Nebo myslíš, že je to jedo ??
Ptám se i kvùli sobì - možná se totiž pletu a je to jedno.
ooooooooooooo