Vlčnovjan 4x4
Re: Vlčnovjan 4x4
Hoj dojed sa podivat, ale myslim ze stejne jak u vas.
Kdyz su debil tak su debil.... vsechno vsem slibit, moja me rika porad, ze nevim kdy je dost....
Kdyz su debil tak su debil.... vsechno vsem slibit, moja me rika porad, ze nevim kdy je dost....
Velmi ma to pokúša , ten bubon z Ara by mi asi pasoval, a v sobotu budem okolo Hodonína. Len neviem ako moj vozík bude zvládať naložený traktor aj s náradím.
Jj uvidis uz sem nasel i ten druhy..
Nadhera mas idealny cas nieje velmi horuco a priprcha ti do travy. Nebudes mat problem aby sa dobre uchitila.
Zdarec,
včera jsem u známého kopal průjezd na dvůr pod dlažbu skrývka 20+25cm (samí šutr) 4x20m a dneska dodělat vjezd, ještě cca 10m, ale to už budu házet vedle sebe...hromada jak sviňa, dneska vyfotím...
Nakopat, lopatou povyvážet cca 3,5hod, dneska tak hoďku, dvě...
Kamarád jel jak pila...svahovkou, paráda i ty šutry loupala krásně...
Ještě moje krásné erteple sazené sazečem, na podzim vyhnojeno hnojem, husté, velké, pevné, zelené natě.
Jsem zvědaví co pod něma bude
Jara
včera jsem u známého kopal průjezd na dvůr pod dlažbu skrývka 20+25cm (samí šutr) 4x20m a dneska dodělat vjezd, ještě cca 10m, ale to už budu házet vedle sebe...hromada jak sviňa, dneska vyfotím...
Nakopat, lopatou povyvážet cca 3,5hod, dneska tak hoďku, dvě...
Kamarád jel jak pila...svahovkou, paráda i ty šutry loupala krásně...
Ještě moje krásné erteple sazené sazečem, na podzim vyhnojeno hnojem, husté, velké, pevné, zelené natě.
Jsem zvědaví co pod něma bude
Jara
jara1303 : ty by si uživil tuším aj minibagrik na tie fušky.
Jj uz jsem nad necim uvažoval ale zatim je to jeste dost drahe. Treba zacatkem pristiho roku to bude levnejsi...krize...
Tomu velku sancu nedavam. Stroje ktore zarabaju si celkom drzia cenu. Jedine ak by si mal stastie a na nieco narazil mimo bazar.
Zdarec,
tak včera jsem vybíral moje krásné erteple, ale jenom dva řádky.
Toto je ze dvou řádku dlouhých 8,5m mám jich celkem 8.
Dvě plné zeleninové bedny + kýblík malých. Neskutečné....
Čertík jede velmi dobře, enom cvrkot, už mám prácu na celý srpen...
Jak budu vyorávat zbytek, dám video..
Ještě jsem přes týden pálil větve, odkládal jsem to půl roku, ale už je to !!
Samozřejmě s mojím pomocníkem.
Jara
tak včera jsem vybíral moje krásné erteple, ale jenom dva řádky.
Toto je ze dvou řádku dlouhých 8,5m mám jich celkem 8.
Dvě plné zeleninové bedny + kýblík malých. Neskutečné....
Čertík jede velmi dobře, enom cvrkot, už mám prácu na celý srpen...
Jak budu vyorávat zbytek, dám video..
Ještě jsem přes týden pálil větve, odkládal jsem to půl roku, ale už je to !!
Samozřejmě s mojím pomocníkem.
Jara
jak tzo mas udewlane na vstrikovacim cerpadle ty tam mas ridici jednotku
Ne, jenom mam zapojeny STOP ventiljimV píše:jak tzo mas udewlane na vstrikovacim cerpadle ty tam mas ridici jednotku
Jaro,
včera jsem na to taky vjel, namoklé je to parádně, ale dalo se to. 5 záhumenek, včetně naší je zoraných, už to bylo i horší.
Mira
včera jsem na to taky vjel, namoklé je to parádně, ale dalo se to. 5 záhumenek, včetně naší je zoraných, už to bylo i horší.
Mira