Plynový ohrievač vody
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
Re: Plynový ohrievač vody
Dane až pojedeš kolem, dám Ti ,,fajnovej rum". Ani netřeba vozit ten ohřívač! Ta flaška tady stojí aspoň 3 roky. Nějaká republika? Bude to pro mě bleééé rum. Nikdo to nechce ani otevřít. Jo kdyby byla slivka, hruškovice, mesela by se bránit zuby nehty, ta už by byla dáno vychlastaná. Za mě tuzemák jo. Ale ty fajnový? Nikdo to tady nechce pít!
Republika sa ešte dá,,,
Len akosi máme huby nastavené na kúsok vyšší level rumu
Ono, také čo sa pijú tak za štamperlík a dosť
Len akosi máme huby nastavené na kúsok vyšší level rumu
Ono, také čo sa pijú tak za štamperlík a dosť
Hele s rumem, kdysi dávno nás servírka vyhodila z hospody, že hlučíme. Bylo nás 20 z bývalé práce. To se ví, že to trochu hluku udělá. Jinak v hospodě 2 Číňaní a 3 Němci a ti řvali jak by jich bylo 20. Restaurace Dačický v K. Hoře. No asi v 17h jsme tedy zaplatili a šli po městě. A vlezli jsme do první hospidy co nás trefila do nosu. A tam mladá holčina a prej pojďte dál, co si dáte. A kámoš Jirka že rum a velký! A ona nojo ale já těch rumů mám víc druhů, jakej? A Jirka že tak nám to noste podle nápojovýho lístku, od zhora dolů! A holčina se pousmála a říká, já těch rumů mám 56 druhů!! No tak prej kterej je dobrej tak ty nám dejte. A vzpomínám si, že to bylo dobré piťí, ale jakej rum to byl, to nevím!
Volá mi kámoš, má vailant, po smrti. Jak to sem dostanem? Jaký má objem? Na štítku to nevidím. Šlo by to dostat aspoň do Zlína?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
No teoreticky do Brna, ale až o mesiac...
Zlín by možno šiel, neviem či ešte chodí ten človek od Toma do Bošian
Zlín by možno šiel, neviem či ešte chodí ten človek od Toma do Bošian
Tak nic. Byl jsem se na to podívat. Je tam VGH 160, stojící, všechna připojení shora, to bylo hodně předělávání. Vyřeší se to bojlerem ke kotli.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.