Návrh

problémy, návrhy apod.

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
Nokia

Re: Návrh

#16 Nový příspěvek od Nokia »

chavier píše:Atlan> omlouvám se, že jsem doposud neopověděl, nepochopil jsem totiž co chceě. Příspěvky od fotek rozdělit je hloupé, odkazy na fotky ještě více ! Dobrým nápadem je pouze tak zvaný FAQ (nejčastější dotazy), tj. dotazy, na které se zde nejčastěji ptá.

Zbytek> ano, jednoúčelová registrace k jednomu inzerátu mě také trapí, bohužel takové pravidlo nastavit nejde a i kdyby, tak chytrolín napíše 100x spam příspěvek, aby vložil inzerát. Daleko více mě štvou ti, co se rozhodnou po roce svůj inzerát podat znova, vymysleli si velmi stupidní uživatelské jméno, nebo heslo, které už zapomněli, chtěli by se registrovat znova, ale jejich email už je použit, tak mě skrz email žádají o zaslání přihlašovacích údajů. Těchto emailu je i 10 denně !

K druhému odstavci. 10 denně je fakt hodně. Rozhodně bych jim neodpovídal.

Nešlo by třeba podat inzerát až po dejme tomu roční registraci ? Šlo by to nějak technicky udělat ?

Toreto

#17 Nový příspěvek od Toreto »

Mne príde že hlavne v časti " Stavíme traktor domáci výroby" je vela Tém ktoré sú staré a neaktualne a je tam pár fotiek a myslim že už nikdy ani nebudú ktoré by sa dali zmazat a uvolnilo by sa aj miesto. :)
Ale asi to je len moj názor a Moderátory alebo Admin to vidia inak :-/
Chlapy suhlasi nikto somnou? Napr jedna zmnoho vela
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=2338
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=10908
Viac menej by tu muselo len v tejto časti ostat asi tak polovica Tém ktore stoja zato a maju aj zmysel. ALE MYSLIM ŽE BY TO FORU POMOHLO MOŽNO TO JE LEN MOJ NÁZOR :friends:
Taktiež registracie pred nejakýmy rokmy a uživatelia sa prihlasili len raz to by som tiež mazal .. :-/
Hned by sa to tu skulturnilo :)

chavier
Site Admin

#18 Nový příspěvek od chavier »

ano určitě to tam potřebuje čistku, až bude chvíle, jdu na to...

Odpovědět

Zpět na „Problémy s fórem“